Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JEDINI
Povratak na članak

Zaposlio se s lažnom diplomom u petrinjskoj gradskoj upravi

Na taj je način krivotvorenu svjedodžbu uporabio kao pravu, sve do rujna 2017. godine kada mu je prekinut radni odnos

Komentari 4

CJ
car_je_gol
13:38 16.05.2018.

Obzirom na "zahtjevnost" administrativnih poslova u gradskim i općinskim upravama, očito je da za takve poslove nije potrebna ni srednja škola, a kamo li viša ili fakultet te stoga treba na natječajima ubuduće izbjegavati školu kao uvjet (osim osnovne), a u natječaje koji bi imali karakter licitacije napisati slijedeće: Traži se zaposlenik/zaposlenica za posao u općini, početna plaća je 4000 kuna, tko ponudi da bi radio za manje - dobija posao. To bi Vam išlo na jedno 2800-3000. Država uštedila, a ljudi se zaposlili...

VL
RI
rightside
16:23 16.05.2018.

a ime nesmijete objavit samo tako ili vam je ona banicek zabranila?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.