Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prodavaonice zatvorene dva dana

Zaposlenici Konzuma neće raditi za blagdane, kupce se poziva da kupnju obave na vrijeme

Konzum počeo s dvojnim iskazivanjem cijena
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
05.04.2023.
u 16:22

"Neradni dani za blagdane i isplata uskrsnica jedan su od načina da zahvalimo našim zaposlenicima za sav dodatan trud koji su uložili i ulažu u danima prije blagdana kako bismo kupcima omogućili najbolju moguću uslugu“, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Zaposlenici Konzuma, njih više od 10.000, uskrsne blagdane i ove će godine moći provesti sa svojim najbližima. Kako je priopćeno iz Konzuma, imat će slobodne dane za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Zbog toga, kupce se poziva da kupnju za svoje blagdanske košarice obave u danima uoči Uskrsa kada će prodavaonice raditi prema redovnom radnom vremenu. Osim slobodnih dana, zaposlenici će biti nagrađeni uvećanom uskrsnicom za koju ove godine kompanija izdvaja ukupan iznos od 1,2 milijuna eura.

"Neradni dani za blagdane i isplata uskrsnica jedan su od načina da zahvalimo našim zaposlenicima za sav dodatan trud koji su uložili i ulažu u danima prije blagdana kako bismo kupcima omogućili najbolju moguću uslugu. Naši su zaposlenici pokretač svega, zbog čega smo početkom ove godine povećali plaće za više od 9.000 zaposlenika, kao i ostala materijalna prava svih zaposlenika: uskrsnice, božićnice, regres i dar za dijete te maksimalni iznos prijevoza. Ulaganje od gotovo 15 milijuna eura jedan je od načina da pokažemo našim zaposlenicima koliko ih cijenimo, a svaki odgovoran poslodavac trudi se i poštovati slobodno vrijeme svojih zaposlenika. Svim kolegicama i kolegama, kao i našim vjernim kupcima koji ga slave, želim sretan Uskrs“, poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Osim navedenog, iz Konzuma napominju kako isplaćuju i jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.

VIDEO Prekinut štrajk u splitskoj Čistoći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije