Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Zaobišao biciklista pa se sudario i završio u jarku

sudar
Foto: Dragutin Šantoši
1/5
15.06.2010.
u 15:56

U nesreći je ozlijeđen 30-godišnji K. K., vozač osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, dok je vozačica automobila slatinskih registarskih oznaka A. M. (25) lakše ozlijeđena.

Na državnoj cesti D34 između Slatine i sela Medinci danas oko 15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 30-godišnji K. K., vozač osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, dok je vozačica automobila slatinskih registarskih oznaka A. M. (25) lakše ozlijeđena.

Prema neslužbenim informacijama nesreća se dogodila dok su se mimoilazili. Naime, kad je jedan od automobila zaobilazio biciklista, sudarili su se i završili u putnom jarku.

Unesrećenima je prva pomoć pružena u Slatini, a teže ozlijeđeni K. K. prebačen je na daljnje liječenje u virovitičku bolnicu. Policijski očevid je u tijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije