Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUDO

Zaobilaze ogradu na 1228 m i riskiraju život na nedovršenom vidikovcu

Hod po Skywalku
Foto: Youtube/Screenshot/Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
10.02.2020.
u 14:20

Skywalk bi trebao biti dovršen na proljeće, a s obzirom na to da se nalazi na 1228 metara nadmorske visine, posljedice pada zasigurno bi bile kobne.

Vidikovac Skywalk na Biokovu trebao bi biti dovršen na proljeće, međutim to nije spriječilo neke da riskiraju život.

Na objavljenoj snimci vidi se da hodaju po staklenoj plohi na vidikovcu na kojem se još vide rupe tamo gdje bi trebali biti nosači za zaštitnu ogradu, preskaču ogradu riskirajući da padnu u provaliju. 

Snimku je objavio Dalmatinski portal.

Skywalk bi trebao biti dovršen na proljeće, a s obzirom na to da se nalazi na 1228 metara nadmorske visine, posljedice pada bi zasigurno bile kobne.  

Podsjećamo, Vidikovac je projektiran da bude u obliku potkove koja se nadvija nad liticama i gleda na Makarsku rivijeru, Jadran, otoke i pučinu.

Video: Vidikovac Skywalk na Biokovu

Projekt se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj, ugovor je potpisan 4. travnja 2018. godine, a partneri na projektu su Javna ustanova Makarska, razvojna agencija MARA i HGSS.

Ključne riječi

Komentara 2

FO
fobos
17:09 10.02.2020.

Treba nekad i pročitati tekst koji napišeš prije nego isti i objaviš. Pri tome treba i mozak uključiti. Pad s 1228 metara nadmorske visine zasigurno bi bio koban....hmmm e pa nebi. Ja ponesem stolicu na taj vidikovac i popnem se na nju. Sada sam čak još i pola više. Znači skočim s 1228,5 metara nadmorske visine i nije mi ništa. Hmmm kako sad to???Pa zato što sam skočio i padao pola metra visine. Naravno da bi pad s vidikovca bio koban, ali nije pad s 1228 metara nego pad do prve stjene, a to je sigurno daleko manje od ovih 1228 metara "nadmorske visine" na kojima se vidikovac nalazi. Novinari pišu javne tekstove i trebali bi biti dosljedni svojega zvanja. Toliko banalnih pogreški je stvarno ne oprostivo za jedno takvo zvanje kao što je novinar. Samo piskarala. Meni je to žao, jer prije se je iz novina stvarno moglo nešto naučiti . Danas je novinar svatko. Stvarno tužno. Ovo se ne odnosi samo na ovaj članak nego na gomilu. Stvarno su rijetki članci bez pogreški. Sorry ,ali što je je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije