Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVO NAS NOVO DOBA ČEKA

Tri scenarija za novi svjetski poredak: Nuklearna katastrofa, dvostruki hladni rat...?

21.05.2022.
u 10:00

Jedno je sigurno: bez obzira na ishod rata, Putin ne može pobijediti. No rat koji je pokrenuo označio je zadnji čin posthladnoratovskog razdoblja i početak nove ere

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
10:48 21.05.2022.

USA se koprca jer ekonomski gubi od Kine i Rusije. Pokusavaju nesto , lazu- mazu, a kad to rade onda je - na svjetskom nivou. Zabole me kuki za njih, ko zna mozda im mrtve duse indijanaca nad kojima su napravili genocid - ne daju mira!

Avatar Zavratnica
Zavratnica
10:33 21.05.2022.

Zgodan SF članak.

BI
billynik
10:40 21.05.2022.

Pobijedila je Amerika i Engleska jer oni imaju najviše koristi od ovog rata a oni su rat i planirali i potakli. Najveći gubitnici su Ukrajinci koji će ostati bez dijela zemlje i pretrpjeti strašna razaranja a i onaj dio zemlje koji im ostane neće biti pod njihovom kontrolom nego pod kontrolom Amerike (ne mislite da su 40 milijardi dolara uložili uzaludno). Odmah poslije Ukrajine najveći gubitnik je cijela Europa zbog ekonomske krize koja je već sada pogađa i gubitka jeftini energenata na čemu se temeljio njen razvoj, s druge strane posta će Američka kolonija potpuno o njoj ovisna. Rusi će osjećati posljedice sankcija ali ni blizu kao Europa i okrenut će se najvećim dijelom azijskim tržištima i Kini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?