Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provalili u kuću u Karlovcu

Zamjeniku ravnatelja policije ukrali novac, nakit i oružje

Josip Ćelić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
16.01.2019.
u 20:32

Policija istražuje slučaj i traga za počiniteljima

Izvješće PU karlovačke u kojem stoji da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Karlovcu, u gradskoj četvrti Luščić Jamadol iz koje je ukrao novac, zlatni nakit i vatreno oružje, bila bi tek jedna u nizu vijesti iz 'policijske bilježnice' da nije riječ o kući Josipa Ćelića, nekadašnjeg načelnika PU karlovačke, danas zamjenika glavnog ravnatelja policije.

U PU karlovačkoj naveli su samo da je riječ o kući u vlasništvu 46-godišnjaka, ali nisu htjeli potvrditi o kome je riječ.

Vijest da bi se moglo raditi baš o kući J. Ćelića, provjerili smo neslužbeno od nekih od susjeda obitelji koji su nam rekli da je vjerojatno upravo obiteljska kuća Josipa Ćelića bila na meti provalnika.

- Koliko znamo, bili su toga tjedna na skijanju i očito se ta krađa tada dogodila, jer tih dana kada su se vratili oko kuće je bilo dosta policijskih vozila, kao da su nešto istraživali. Stvarno ne znam tko se usudio provaliti i okrasti kuću bivšeg načelnika policije, danas visoko rangiranog policajca. Možda i nisu znali koga pljačkaju, tko zna. I prijašnjih godina je po gradu, koliko smo čuli, bilo više provala po ljeti kada su ljudi na moru ili u ovo doba kada su po skijanjima - kazao nam je jedan od susjeda. 

Policija istražuje slučaj i traga za počiniteljima.

Pogledajte i video: Krađa u poslovnici tvrtke Laser u Sesvetama

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
21:10 16.01.2019.

papak

DU
Deleted user
21:12 16.01.2019.

Otišao na skijanje i ostavio novac kod kuće?? Pa ja kad idem u trgovinu svih 100kn ide sa mnom😀

MA
maximinimax
20:52 16.01.2019.

Pa kako taj da sačuva naše ako ne može mi svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije