Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Dolačkom

Prša: Provala nam je od početka bila sumnjiva

Željko Prša
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
16.11.2018.
u 15:15

Dolački je optužen da je iscenirao provalu u svoj ured kako bi prikrio provalu u sef, a Prša je kazao da im je provala od početka bila sumnjiva

Željko Prša, zamjenik ravnatelja policije, svjedočio je na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja Željku Dolačkom. Prša je bio na čelu radne skupine osnovane nakon provale u sef u uredu Dolačkog, iz kojeg su odneseni novac i zlato zaplijenjeni u kriminalističkim obradama. Dolački je optužen da je iscenirao provalu u svoj ured kako bi prikrio provalu u sef, a Prša je kazao da im je provala od početka bila sumnjiva.     

– Da je bila riječ o neznancu, nekom tko je došao izvana, morao bi biti izuzetno vješt. Šarke na tom sefu bile su prepiljene, a sve je izgledalo kao da se radi o novoj pili pa smo se počeli raspitivati po trgovačkim centrima koji prodaju alate. Drugi dan nakon otkrića provale inspektori su se vratili iz Bauhausa sa snimkom na kojoj se vidio Dolački kako kupuje pilu – kazao je Prša.

Objasnio je i da je on drugi dan od otkrića provale naložio da se sef premjesti u corporu jer to ranije nije mogao učiniti. Obrani je to sporno jer smatra da se tako moglo manipulirati dokazima.

Željko Prša
1/10

Video: U sklopu istrage pretražena kuža Željka Dolačkog

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije