Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Zalihe nedostatne, pozivaju se građani da daruju krv

Darivanje krvi
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
16.10.2019.
u 10:22

Poziv se prvenstveno odnosi na krvne grupe: A pozitivna (A+) i B pozitivna (B+).

Crveni križ Rijeka i Klinički bolnički centar Rijeka pozivaju građane, davatelje krvi i one koji će to postati, da zbog nedostatnih zaliha daruju krv na Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu.

Poziv se prvenstveno odnosi na krvne grupe: A pozitivna (A+) i B pozitivna (B+). Davatelji ostalih krvnih grupa također su dobrodošli. U Zavod se na darivanje krvi može doći danas i u četvrtak od 8 do 19 sati i u petak od 8 do 15 sati.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu na telefon 051/658-352, u Odsjeku darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka na telefon 051/213-873 ili na besplatni telefon za darivatelje krvi 0800 200 221. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:20 16.10.2019.

U crvenoj Rijeci fali crvene krvi ,brzo Skalamera i Armada da drugovi mogu popit zadnju kpaljicu , zamolite obavjestajce u Srpskom konzulatu mozda oni mogu alarmirat svoju mrezu da da kapljicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije