Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA RUČKU Ogorčenoj obitelji gotov obrok uništio apetit

Zagrizli pljeskavicu, a iz nje ispala - buba

29.06.2009.
u 19:26

Dan državnosti, svečani obiteljski ručak. Zagrepčanin Veseljko P., njegova supruga i kći navalili su na pljeskavice, kako bi ostatak dana što prije proveli na izletu u šumi. Njegovoj 18-godišnjoj kćeri, međutim, zalogaj je zastao u grlu, a ubrzo i ostatku obitelji.

Ostao bez odgovora
Na tanjuru se, u hrpi mljevena mesa, našao i nepozvan gost, ličinka veličine centimetra. Prizor je to koji bi iziritirao i puno jači želudac od onoga jedne tinejdžerice, koja je olakšanje potražila u zahodskoj školjci. Ova mučna priče počela je dan prije, kad je Veseljkova supruga sve potrebno kupila u Konzumovoj prodavaonici u četvrti Vrapče. – Sutradan smo krenuli pripremati ručak pa smo na tavu bacili četiri pljeskavice proizvođača PIK-a Vrbovec. Kad smo počeli jesti, kći je zarezala u svoj komad mesa i ugledala tu odvratnu bubu.

Otrčala je na zahod, a ja sam uzeo mobitel i fotografirao. Kći je odmah rekla da pljeskavice više nikada u životu ne želi vidjeti, a nije promijenila mišljenje ni kad sam ponudio da idući put uzmemo od jednoga provjerenog mesara. Ogadilo joj se za sva vremena – priča 42-godišnji Veseljko, inače hrvatski branitelj i ratni vojni invalid. Zanimljivo, nemili prizor u njemu ne budi želju da se s proizvođačem “punjene” pljeskavice nađe na sudu.

– Nemam povjerenja u institucije pravne države, to je gubljenje i vremena i živaca. Želio sam da me netko iz PIK-a Vrbovec nazove i kaže dvije-tri ljudske riječi pa sam snimljene fotografije i podatke poslao na dva e-maila u Vrbovec. Međutim, nisam dobio odgovor. Pa kad oni mudro šute, ja sam svoju priču odlučio ispričati javnosti – reći će Veseljko.

Isprika i poklon-paket
– Pozivam gospodina da nam se javi i pošalje uzorak kako bismo mogli utvrditi o čemu je točno riječ. Ovako je teško reći kako je moguće da se takvo što dogodi. Željeli bismo mu se ispričati i poklon-paketom – poručio je Želimir Štefanović iz marketinga PIK-a Vrbovec. Veseljko, međutim, poručuje da je “uzorak” odavno bacio i izrazio nadu da u poklon-paketu neće biti pljeskavice.

Imate li sličnu priču i primjedbe na kupljene proizvode, javite nam na e-mail: kontakt@vecernji.net

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije