Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE POGINULIH

Traktorist se prevrnuo, a vozač automobila udario u betonski razdjelnik

očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
14.10.2018.
u 12:40

U noći na nedjelju 14.10., kod sv. Helene, vozač automobila zabio se u beton kod naplatnih kućica i poginuo

Dvije  osobe  poginule su u nesrećama koje su se u subotu navečer te u noći na  nedjelju  dogodile na širem području Zagreba. U subotu u 20.25 u Donjem Hruševcu  bb  kod  Velike Gorice poginuo je 64-godišnji traktorist.

Kako je priopćila  zagrebačka  policija,  vozio  je traktor u smjeru jugo-istoka, a stotinjak  metara  od  prostorija  lokalnog  nogometnog  kluba skrenuo je u lijevo  na  mekani  teret,  te  se  prevrnuo  u odvodni kanal. Na mjestu je poginuo,  a tijelo je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku  radi  obdukcije.

Koji  sat  kasnije, u 00.20. poginuo je i vozač  (68)  koji  je  kod  naplatnih kućica u Sv. Heleni udario u betonski razdjelnik.  On  je upravljao  vozilom zagrebačkih tablica i kretao se A4 u smjeru juga. Sve okolnosti nesreće se još uvijek istražuju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije