Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio startnim pištoljem

Zagrebački taksisti i prodavači mogu odahnuti: Uhićen serijski razbojnik

Taksisti
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
07.03.2018.
u 12:58

Prijeteći žrtvama startnim pištoljem, koji se inače koristi za označavanje početka utrke u sportu, muškarac je operirao na području Maksimira i Peščenice te Novog Zagreba i Velike Gorice.

Zagrebački taksisti i prodavači na kioscima mogu odahnuti jer je policija uhvatila serijskog razbojnika koji ih je u manje od mjesec dana oštetio za više od 270 tisuća kuna.

Policija je osumnjičila 32-godišnjaka da je od 9. veljače do 5. ožujka počinio deset razbojništava i jednu krađu nad dvije vozačice i dva vozača taksija te šest zaposlenika kioska.

Prijeteći žrtvama startnim pištoljem, koji se inače koristi za označavanje početka utrke u sportu, muškarac je operirao na području Maksimira i Peščenice te Novog Zagreba i Velike Gorice. Vozače taksija prisiljavao je tijekom vožnje da se zaustave i napuste automobile, a onda bi on sjedao za volan, vozao se neko vrijeme po gradu i ostavljao ih u raznim dijelovima Zagreba.

Također, policija ga tereti da je u ponedjeljak ukrao automobil na Maksimirskoj cesti, koji je dan poslije pronađen na Trešnjevci. 

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kaznena djela razbojništava u kioscima činio tako da bi, uz prijetnju startnim pištoljem, maskiran majicama i šalovima, od zaposlenika otuđivao novac", izvijestila je policija koja ukupnu štetu u uhićenikovim nedjelima procjenjuje na 272.000 kuna. Zbog razbojništava i krađe 32-godišnjak je prijavljen Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici i predan pritvorskom nadzorniku.

Komentara 6

Avatar rubinet
rubinet
13:18 07.03.2018.

nije znao stati...

RI
rightside
15:15 07.03.2018.

a nista ime,nista prezime a kao otprije poznat policiji,,))))))blago nama pa nasa policija sve vise vodi racuna o ljudkim pravima kriminalaca i lopova nego osoba koje su ostecene,,)))))

BT
btw
13:03 07.03.2018.

srbin zasigurno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije