Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika za hrvatsku

Zagreb će ugostiti Svjetsku turističku organizaciju

Trg bana
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
25.05.2019.
u 21:19

Održavanje sjednice Komisije za Europu UNWTO-a u Zagrebu prigoda je da se Hrvatska kvalitetno predstavi

Zagreb će sljedeći tjedan na dva dana biti domaćin 64. sastanka Komisije za Europu Svjetske turističke organizacije (UNWTO), koja okuplja 42 države članice.

Goste će, kako je najavljeno, pozdraviti i premijer Andrej Plenković, a prvi će dan biti posvećen raspravi o Programu rada za 2018. i 2019. te prijedlogu za razdoblje 2020.-2021., a bit će predstavljen i izvještaj generalnog tajnika UNWTO-a vezan za stvaranje radnih mjesta, obrazovanje i zapošljavanje. Naime, UNWTO je 2019. proglasio godinom usredotočenom upravo na obrazovanje i stvaranje radnih mjesta.

Drugi dan rezerviran je za temu “Rast, inovacije i partnerstvo”, odnosno razgovore o ključnim prioritetima za razvoj i inovativnost europskog turizma. Održavanje sjednice Komisije za Europu UNWTO-a u Zagrebu prigoda je da se Hrvatska kvalitetno predstavi, ali i nastavi jačati svoju poziciju na svjetskoj sceni ne samo kao turistička destinacija nego i kao predvodnica svjetskih trendova u upravljanju i razvoju turizma. 

Ključne riječi

Komentara 1

CR
CroZrakomlatNo1
08:37 26.05.2019.

Hvala Bogu za sve ove dokaze koliko nas voli! Zahvalimo za ovaj poklon molitvama i darujmo RKCu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije