Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANA PRIBLIŽAVANJA

Zadranka prijetila socijalnoj radnici i njezinu djetetu, policija je privela

Policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
10.07.2019.
u 09:28

Bila je privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu.

U Zadru se prije nešto više od mjesec dana dogodila prijetnja socijalnoj radnici i njezinu djetetu, a na što je nakon zločina u Đakovu upozorila ministrica Nada Murganić rekavši kako je bila riječ o prijetnji nakon koje je uredovala i policija.

Nakon informacije o prijetnji smrću djelatnici zadarske socijalne skrbi i njezinoj obitelji, odnosno djetetu, potvrdu o događaju od 31. svibnja dobili smo i u zadarskoj policiji.

Policija je odmah po dojavi privela 31-godišnju Zadranku zbog prijetnje 38-godišnjoj djelatnici Centra za socijalnu skrb, a sve se navodno dogodilo nakon ovrhe nad djetetom 31-godišnjakinje. Ona je bila privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu, doznali smo iz zadarske policije.

Komentara 8

LA
larala
09:51 10.07.2019.

prijetnje nakon ovrhe djeteta i bešćutno ubojstvo radi socijalnih prava nisu isto ali u hr. se privodi majka koja iz očaja nakon ovrhe djeteta prijeti a, ne privode se ljudi koji su stvarna prijetnja ne samo djelatnicima centra za socijalnu skrb već svim građanima....uostalom nije dijete stvar da ga se ovrši.

MA
macor3
10:43 10.07.2019.

ajde malo proucavajte ljudska prava i kaznjeni zakon nitko ne moze i ne smije biti optuzen za nesto sto nije pocinio

ST
stefj
10:02 10.07.2019.

Ovrha nad djetetom, tko je taj izraz izmislio... Znači uzeli su joj dijete, ona je u afektu ispsovala djelatnicu, pa ju je policija privela... To podsjeća na događaj kada je Igor Cvitanović ispsovao novinara, ovaj ga prijavio i čovjek proveo noć u zatvoru. Prijava je bila prijetnja ubojstvom i silovanjem članova obitelji. I danas je to sprdnja... I sad se ovaj slučaj stavlja u medije kao protuteža ubojstvu, kao da se pokaže da se država ipak brine za socijalne radnike. Kako to nazvati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije