Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zadranka prijetila socijalnoj radnici i njezinu djetetu, policija je privela

Bila je privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu.
10. srpnja 2019. u 09:28 8 komentara 1787 prikaza
Policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

U Zadru se prije nešto više od mjesec dana dogodila prijetnja socijalnoj radnici i njezinu djetetu, a na što je nakon zločina u Đakovu upozorila ministrica Nada Murganić rekavši kako je bila riječ o prijetnji nakon koje je uredovala i policija.

Pucnjava u Đakovu - Marijan, brat osumnjičenog Andrije Masakr u Đakovu Brat blizanac napadača u suzama: 'Nije to trebao učiniti. Ništa mu ne fali, ništa!'

Nakon informacije o prijetnji smrću djelatnici zadarske socijalne skrbi i njezinoj obitelji, odnosno djetetu, potvrdu o događaju od 31. svibnja dobili smo i u zadarskoj policiji.

Policija je odmah po dojavi privela 31-godišnju Zadranku zbog prijetnje 38-godišnjoj djelatnici Centra za socijalnu skrb, a sve se navodno dogodilo nakon ovrhe nad djetetom 31-godišnjakinje. Ona je bila privedena državnom odvjetniku, a sud joj je odredio zabranu približavanja djelatnici Centra te je pustio na slobodu, doznali smo iz zadarske policije.

Top 3 festivala koje obožavaju poslovnjaci: Gdje se zabavlja Generacija X?

A1 izdvaja za Vas

  • larala:

    prijetnje nakon ovrhe djeteta i bešćutno ubojstvo radi socijalnih prava nisu isto ali u hr. se privodi majka koja iz očaja nakon ovrhe djeteta prijeti a, ne privode se ljudi koji su stvarna prijetnja ne samo djelatnicima centra za socijalnu ... prikaži još! skrb već svim građanima....uostalom nije dijete stvar da ga se ovrši.

  • macor3:

    ajde malo proucavajte ljudska prava i kaznjeni zakon nitko ne moze i ne smije biti optuzen za nesto sto nije pocinio

  • stefj:

    Ovrha nad djetetom, tko je taj izraz izmislio... Znači uzeli su joj dijete, ona je u afektu ispsovala djelatnicu, pa ju je policija privela... To podsjeća na događaj kada je Igor Cvitanović ispsovao novinara, ovaj ga prijavio i čovjek proveo ... prikaži još! noć u zatvoru. Prijava je bila prijetnja ubojstvom i silovanjem članova obitelji. I danas je to sprdnja... I sad se ovaj slučaj stavlja u medije kao protuteža ubojstvu, kao da se pokaže da se država ipak brine za socijalne radnike. Kako to nazvati?