Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun na cesti

Zadranin (23) vidio dužnika u autu i udario ga šakom u glavu

Nasilje
Arhiva Vl
20.06.2010.
u 09:27

Zadraninu (51) koji se zaustavio vozilom na semaforu prišao je 23-godišnjak i tražio da mu vrati dug. Nakon toga 51-godišnjak je vratima od automobila udario 23-godišnjaka, a ovaj njega potom šakom u glavu.

ZADAR - Zadarska policija je izvjestila da je jučer na jednoj od prometnica u Zadru došlo do verbalnog i fizičkog obračuna 23-godišnjaka i 51-godišnjaka, te da su obojica prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira.

 - Zadraninu(51) koji se zaustavio vozilom na semaforu prišao je 23-godišnjak i tražio da mu vrati dug. Nakon toga 51-godišnjak je vratima od automobila udario 23-godišnjaka, a ovaj njega potom šakom u glavu. Obojica su zadobili lakše tjelesne ozlijede - istakli su iz Zadarske PU.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:52 20.06.2010.

dobro pa kaj vi isto traumatizirate pa to je Zadar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije