Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE

Zadarski vijećnik turiste nazvao stokom: 'Moga bi im glavu rascipiti palicom'

Status zadarskog gradskog vijećnika
Foto: Facebook/portal057info
20.08.2019.
u 13:23

Gradski vijećnik izjavio je kako nije političar da bi se pravdao hakiranjem profila, ali mu je žao što je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih sa svojim statusom o mađarskim turistima.

Kristijan Kotlar, zadarski gradski vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na svojoj je privatnoj Facebook stranici neprimjereno pisao o mađarskim turistima koje je ugostio, piše portal 057info.

"Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali...", piše Kotlar. 

Gradski vijećnik je kasnije u komentarima dodao: "Istetovirat ću im Bana Jelačića na čelo. j*** im pas mater".

Status su komentirali mnogobrojni prijatelji Kristijana Kotlara, među kojima je i vijećnica u Županijskog skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni "poći brzo ća u p* odakle su i došli"

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u ice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom, izjavio je Kotlar za 057info. 

On navodi kako nije političar da bi se pravdao hakiranjem profila, a žao mu je ako je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih. Kotlar tvrdi da mu se kolege iz branše, koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske, žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

- Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu, zaključuje Kotlar.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Optimyst
Optimyst
14:57 20.08.2019.

Primitivizam je neuništiva i progresivna bolest kod onih koji su njime zaraženi.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:04 20.08.2019.

Zadar = Split

Avatar jumanji
jumanji
16:56 20.08.2019.

eto, to su naši političari. 🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije