Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zadarski vijećnik turiste nazvao stokom: 'Moga bi im glavu rascipiti palicom'

Gradski vijećnik izjavio je kako nije političar da bi se pravdao hakiranjem profila, ali mu je žao što je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih sa svojim statusom o mađarskim turistima.
20. kolovoza 2019. u 13:23 17 komentara 3078 prikaza
Status zadarskog gradskog vijećnika
Foto: Facebook/portal057info

Kristijan Kotlar, zadarski gradski vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na svojoj je privatnoj Facebook stranici neprimjereno pisao o mađarskim turistima koje je ugostio, piše portal 057info.

Elizabeta Mađarević i komentar Nova tvrdnja Diplomatkinja nakon spornih objava na Facebooku: Hakirana sam!

"Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali...", piše Kotlar. 

Gradski vijećnik je kasnije u komentarima dodao: "Istetovirat ću im Bana Jelačića na čelo. j*** im pas mater".

Status su komentirali mnogobrojni prijatelji Kristijana Kotlara, među kojima je i vijećnica u Županijskog skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni "poći brzo ća u p* odakle su i došli"

Zadar | Autor : Dino Stanin/PIXSELL Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u ice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom, izjavio je Kotlar za 057info. 

On navodi kako nije političar da bi se pravdao hakiranjem profila, a žao mu je ako je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih. Kotlar tvrdi da mu se kolege iz branše, koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske, žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

Crkva svete Stošije INCIDENT Danski turisti izbačeni iz crkve sv. Stošije jer su imali psa vodiča

- Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu, zaključuje Kotlar.

Masoni
U HRVATSKOJ VIŠE OD 10 LOŽA
Bandić zatajio prijam za masone: Ugostio tri masonske lože s područja bivše Jugoslavije
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality