Naslovnica Vijesti Hrvatska

Diplomatkinja nakon spornih objava na Facebooku: Hakirana sam!

​​​​​​​Elizabeta Mađarević je hitno pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova zbog stavova koje je iznosila na Facebooku, kažu sa Zrinjevca.
17. kolovoza 2019. u 13:25 111 komentara 9027 prikaza
Elizabeta Mađarević i komentar
Foto: Screenshot: Facebook

Prva tajnica hrvatskog veleposlanstva u Berlinu, Elizabeta Mađarević, koja je izazvala popriličan skandal kada je jučer otkriveno da je na svojem Facebook profilu širila rasističke, ksenofobne i homofobne objave, danas je dala nove informacije.

MVEP, Elizabeta Mađarević kritična je i prema Angeli Merkel ZBOG SPORNIH STAVOVA Hrvatska diplomatkinja hitno pozvana u MVEP: 'Čista Europa, samo bijeli Europljani'

Naime, Mađarević tvrdi kako ona nije pisala skandalozne izjave na društvenim mrežama.

„Moj profil je hakiran i začuđena sam onim što se prenosi. Ja u svemu na službenim dužnostima slijedim politiku vlade RH. Nitko me od novinara nije zvao ni pitao za tu izjavu. Na godišnjem sam odmoru izvan Hrvatske i ništa mi drugo osim tužbe protiv onih koji o meni šire neistine ne pada sada na pamet. Karijerni sam diplomat, što znači da služim hrvatskoj Vladi i državi u svojem službenom djelovanju, rekla je Elizabeta Mađarević dodajući kako drži da krajnji cilj napada nije ona već Vlada RH i novi ministar vanjskih i europskih poslova. Ja sam posve obična osoba i profesionalno obavljam svoj posao za svoju državu i Vladu, kazala je prozvana Elizabeta Mađarević za Fenix Magazin, njemački portal za dijasporu.

Na Facebook profilu Mađarević, nakon objave njenih postovajučer su se našle izjave poput ove: "Niti sam dužnosnik, niti političar, već obična osoba koja ima pravo na privatnost, ali imam svoje konzervativne stavove od kojih ne odstupam i koje dijelim slobodno jer živim u slobodnoj zemlji, a koji su zasnovani na činjenicama". 

Mark Zuckerberg Novo otkriće Facebook plaćao drugima da slušaju chatove njihovih korisnika: 'Nećemo više'

Elizabeta Mađarević je hitno pozvana u Ministarstvo vanjskih i europskih poslova zbog stavova koje je iznosila na Facebooku, kažu sa Zrinjevca, a svoj Facebook profil, nakon skandala, Mađarević je - izbrisala!

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup
 • Avatar Viktor999
  Viktor999:

  Toliko o ˝slobodi˝ govora i mišljenja u EU; žena je rekla ono što većina evropskih građana misli i sad će snositi posljedice od vladajuće NWO elite i njihovih ljevičarskih slugana🤬btw, potpuno se slažem sa njezinom izjavom i čekam još jednu ... prikaži još! blokadu profila od sorošovog potrčkala

 • Avatar Mi sami
  Mi sami:

  Šteta taman sam se poveselio da imamo nekog normalnog u diplomaciji.

 • urica69:

  ...žena je 100% u pravu ali na žalost ne smije u javnost izneti mišljenje...