Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zadar: Operirao ženi tumor na dojki i pričao na mobitel

Iako joj je tijelo bilo umrtvljeno, bila je svjesna svega što se događa. Kirurg je uzeo skalpel u ruke i tad je zazvonio telefon, pišu 24 sata.
25. travnja 2012. u 21:07 11 komentara 211 prikaza
\'19.11.2008., Zagreb - Nova operacija ugradjivanja implanta u lijevu dojku na kirurgiji KBC-a Rebro. Photo: Marko Lukunic/Vecernji list\'
Foto: \'Marko Lukunic/PIXSELL

Jedna Zadranka (33), koja je došla u zadarsku bolnicu na operaciju benignog tumora dojke, doživjela je nemali šok jer je njezin kirurg tijekom operacije pričao na mobitel i to, kako je ispričala za 24 sata, čak desetak minuta.

Iako joj je tijelo bilo umrtvljeno, bila je svjesna svega što se događa. Kirurg je uzeo skalpel u ruke i tad je zazvonio telefon.

– Druga medicinska sestra donijela mu je telefon i on se javio. Zvali su ga s patologije. Mislila sam: "Sigurno je nešto hitno, trajat će kratko". Sestra mu je držala mobitel na uhu, a on je čačkao po otvorenoj rani na mojim grudima. (...) – ispričala je za 24 sata zgrožena pacijentica.

Kada ju je liječnik upitao da li je boli ona mu je rekla da je boli što priča na mobitel, na što je on odgovorio kako ovo nije kompliciran zahvat.

– Možda je to njemu jednostavno, ali mene netko reže prvi put u životu i meni je to veliko. Operacija je trajala 15-20 minuta, a on je od toga ćakulao bar deset - tvrdi Zadranka

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Elipso

 • aesentia:

  Kako se zove kirurg? Ako je i operirao i telefonirao u isto vrijeme, a da nije pogriješio, svaka mu čast, i ja bih ga da me reže.

 • alapača:

  pa šta ako kirurga netko hitno treba, operacija koju trenutno radi je hitnija. eto, sad im Ostojić treba napisat uputu da gase mobitele. uostalom, šta će mobitel u operacijskoj sali? baš mi fali ime i prezime tog \'profesionalca\' koji se ... prikaži još!e pri operaciji ponaša kao da je na kolinju.

 • Avatar flegmatik
  flegmatik:

  Sreca da je pricao na mobitel. Da je pricao na staticni telefon, morao bi prekinuti operaciju!