Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milorad pupovac:
Povratak na članak

'Zabrinut sam za Srbe u RH, kao da smo se vratili u devedesete'

Zašto jedan rat za ponovo uspostavljanje granica, koji je prerastao u veliki zločin etničkog čišćenja, treba biti legitiman?, pita se Pupovac

Komentari 68

DU
Deleted user
14:15 25.11.2012.

A sto je bilo sa balvan revolucijom kad ste prekinuli Hrvatsku na pola, o tome ne govori nista. A sto je bilo sa Srbskim tenkovima kad su isli na Hrvatsku i kad je Srbska nejac na izlazu tenkova iz Beograda bacala cvijece na te tenkove? A sto je sa tisucama mrtvih i ubijenih u Hrvatskoj. A sto je sa razorenim crkvama, selima i gradovima po Hvatskoj. I to bi mi sad sve morali zaboraviti radi nekakovih dobrih odnosa sa Srbima.

VL
ZA
zagabria1
14:17 25.11.2012.

Pupovče to nije bio rat za granice već rat za oslobođenje međunarodno priznate zemlje od agresora i domaćih odmetnika. Tebi na znanje, a vlada neka razmisli šta će sa ovim

VL
ŽI
žico
14:18 25.11.2012.

Da nismo BANANA država Pupovac bi za ovo odgovarao krivično !!!!

VL
NE
neobicni
14:26 25.11.2012.

Zašto nisi bio zabrinut na početku rata. Nešto te nisam vidio da hodaš okolo sa golubom mira i govoriš nemojte paliti hrvatska sela braćo srbi.

VL
OS
osijek68
14:26 25.11.2012.

Ma jel? A da necete mozda i barikade postaviti?

VL
ZA
zagabria1
14:28 25.11.2012.

Sada sačekati da vidimo da li će Pupovac koji voli pravdu dati izjavu o njiegovima u RS koji su temeljito i planski očistili Hrvate i Bošnjake iz RS, oteli im kuće i stanove, spalili crkve i džamije, držali konc. logore i dandanas se prave da su demokrati koji očekuju priznanje svoje države. U RS vratolo se manje od 1% Hrvata a nijedna kuća nije obnovljena Ovaj narod je nevjerojatan, treba tome jednom stati na kraj ako želimo prosperitit u regiji. Srbija stvarno postaje faktor nestabilnost u punom smislu. Po tom pitanju trebat će poduzeti zajedničke akcije naroda na Balkanu i stranih faktora da se ta zemlja umiri za jedno dugo vrijeme.

VL
OB
-obrisani-
14:31 25.11.2012.

Hrvatski vlastodršci ........ zahtjevam oda se odmah procesuira ovaj mrzitelj Hrvatske države, Pupovac. Dokaznog materijala sada imate u ovoj najnovijoj njegovoj izjavi.

VL
ZA
zani
14:32 25.11.2012.

Pupovac stvarno si dosadija i vragu i bogu! Ostavi se ti lipo politike i ne baljezgaj gluposti

VL
DU
Deleted user
14:32 25.11.2012.

Sa ovim Pupovcem be se svakako DORH trebao pozabaviti: omalovazavanje suda kao institucije UN-a, raspirivanje mrznje medju Hrvatima i manjinskim Srbima pozivanje na osvetu, omalovazavanja sudskih institucija u Hrvatskoj, itd.

VL
BA
Balonk0
14:39 25.11.2012.

hahahah sad kad mu je sanader u cuzi i prakticki pred politickim bankrotom sad se nasao lupetati o generalima i skupljati mrvice kruha za svoj politicki krah u politici...btw zasto nitko ne tuzi ovog luzera za klevetu???? oluja je legitimnaa akcija a on ju naziva etnickim ciscenjem i progonstvom srba?! ne znam u kojem to svjetu bjezanje prolgasavaju etnickim ciscenjem i to na teritoriju koje se otimalo drugima i uspostavili svoju vlast!?!?!?! te istko tako s tog teriotija prognali hrvaate i napadali ostatak dijelova hrvastke, granatiranjem i unistavanjem materije i ljudskih zivota!

VL
UT
utatica
14:43 25.11.2012.

Pupovac malo podgrijava situaciju, skužio da se srbi polako integriraju i prijhvaćaju Hrvatsku za svoju domovinu i da im razni Pupovovci, Đakule velikosrpstvo postaje nepotreban teret!

VL
SA
samograd
14:54 25.11.2012.

boji se on da će izgubiti što je ostalo od privilegija i vodećih mjesta u policiji ,politici, gospodarstvu itd sve ono što su imali do "mračnih devedesetih".što se tiče sredine u kojoj se nalazi 3%-na manjina oni nisu prestali gledati u srbiju i ove izjave su na toj liniji podrške bijesnoj matici.što sad hoće, milorad se klanjao haškom sudu i bio je za suradnju ,a sad dovodi u pitanje odluku suda jer mu nije po volji .ne prestaje provocirati, on u stvari želi da netko napadne nekog srbina i onda bi on bio u dobitku.pupovče mi sad slavimo istinu ,ljubav,tako da možeš zaboraviti bilo kakav napad na tvoje ptičice koji bi tako silno želi

VL
QU
Quattrooo7
14:55 25.11.2012.

E moj Pupovac ..... sa tvojim izjavama potvrđuješ ... samo jednu teoriju a to je da braniš Srbske zločince .... koji su vršili genocid u Republici Hrvatskoj .... a ne u Srbiji... samo da se zna i to je konačno od Haaga potvrđeno.... a ako ti njih braniš ... ništa nisi bolji od onih koji pale Hrvatske Zastave .... a u tom slučaju nemaš ni mjesta u Republici Hrvatskoj .....

VL
Avatar vkv353
vkv353
14:56 25.11.2012.

bolje da on više priča što su njegovi sunarodnjaci radili od 1991 pa na nadalje dok su oni ubijali i palili naša sela to je uredu a sada što je poginulilo u oluji tristo ljudi to je problem a samom vukovaru je ubijeno skoro 1500 civila hrvatskih civilanprvo neka počiste srbi u svom dvorištu pa onda neka gledaju u tuđe,niko ne govori od srba da se iz vojvodine oko 70000 hrvata moralo iseliti pod pritiskom otome niko ne govori

VL
OD
oltar domovine
15:01 25.11.2012.

a bre mile dali je bas tako kako ti besedis ? hehe upitaj imenjaka milu martica kaj je on delao od 91 do 95 godine

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
15:14 25.11.2012.

Sad glume ugrožene, ne znam tko je bio ugrožen devedesetih - Srbi sigurno ne!

VL
DU
Deleted user
15:17 25.11.2012.

"'Zabrinut sam za Srbe u RH, kao da smo se vratili u devedesete'" ------------------------- Kaže g. Pupovac i moram priznati i ja sam zabrinut jer očito neki Srbi pa i gospodin pupovac ne priznaju institucije ovaj puta instituciju haškog tribunala i njegovu presudu baš kako nisu priznavali institucije države Hrvatske devedesetih a znamo kako je to završilo

VL
CH
chiko
21:18 25.11.2012.

Pa, kao što se vidi, Srbi (a i Pupovac isto kao svi ostali) se i nisu maknuli dalje od `90-te. Po njegovom, Srbi su imali pravo napasti, paliti, ubijati u Hrvatskoj, a Hrvatska se nije imala pravo obraniti i osloboditii srpskog terora. Da, tako su mislili `90-te, pa tako misle i danas. I to izjavi čovjek koji prima veliku plaću od Hrvatske. Vrijeme je da se naša vlast probudi.

VL
Avatar Becarina
Becarina
08:50 26.11.2012.

Kako lako zaboravi 5 godina cetnickih zlocina i progona preko pola miliona hrvata i ostalih nesrba iz takozvanih krajina.A veliku bezaniju hoce da prikaze kao progon.Tipicna veliko srpska agresija,ovaj puta u "belim" rukavicama.

VL
ZA
zagabria1
14:14 25.11.2012.

Nažalost izjava ovog srpskog intelektualca pokauje da su svi oni na svom starom velikosrpskom putu. Ne priznaje Pupovac da je egzodus naređen sa srpske strane, ne priznaje beogradske transkirpte koji to dokazuju, ne priznaje pismenu naredbu Martića o evakuaciji. Ne znače mu ti dokazi ništa već se svrstao u velikosrbe koji ne mogu prežaliti propali pokušaj teritorijalnih osvajanja. Sramota za njega kao predstavnika jedne zajednice koja živi u demokratoskoj zemlji. Čini se da će na kraju ipak trebati napraviti poseban status za tu zajednicu ali ne na način koji oni očekuju. Treba ostalim zajednicama omogućiti sva prava kao i dosad, a ovi možda da sami oduče da li žele ovdje živjeti ili im je možda ipak bolje istočnije

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.