Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon afere Vulin
Povratak na članak

Zabrani li Srbija ulazak našem ministru, Hrvatska će povući veleposlanika?

Vulin, ali i Vučić koji je branio svog ministra, u Hrvatskoj su prekriženi jer su iracionalni i nedobronamjerni prema Hrvatskoj

Komentari 319

RO
RobIra
07:20 26.04.2018.

Srbija nije nikakav važan čimbenik kako se predstavlja ili ona misli. Srbija pati od kompleksa manje ili nikakve vrijednosti.

VL
MI
Mimizo
07:16 26.04.2018.

što se mene tiče ja bi kineski zid prema srbiji

VL
Avatar Croat2018
Croat2018
13:10 26.04.2018.

1991-1995 Srbija je bila nedvojbeno AGRESOR na Hrvatsku prije 25-tak godina! Srbija to negira i koristi PROTUPROPAGANDU - s provokacijama iz NDH-doba (1941-1945) i temama o Jasenovcu, Ustasama i sl. preusmjerava pozornost javnosti na doba prije 75-tak godina!!! TKO: Aleksandar VUCIC (Predsjednik RS), Ivica DACIC (prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova), Aleksandar VULIN (ministar odbrane) i Vojislav SESELJ (ratni zlocinac srp. radikalne stranke)

VL
RI
rightside
08:59 26.04.2018.

srba ko u prici na komentarima,,zanimljivo, nikom hrvatska ne treba pa ok, treba postivat njihovu zelju,,nek putuju u grcku,,))))))) a veleposlanika povuci i zamrznut diplomatske odnose svake vrste,

VL
Avatar lajavopseto
lajavopseto
09:43 26.04.2018.

Jebeš državu kojoj je bosna na zapadu.

VL
PR
prajdali100
08:03 26.04.2018.

Da li Srbija treba ući u EU ? O tome MORAJU na referendumu odlučiti Hrvatski građani.Sve drugo bi bio čin veleizdaje.

VL
DU
Deleted user
07:19 26.04.2018.

Šešelj i Vulin su glasnogovornici Srbije, što i je uzrok takve problematike. Bolje rečeno, ono što se drugi ne usude javno "skresati" - puste "s lanca" jednog ili drugog i kasnije hine čuđenje. Stara "špranca" koja se ponavlja desetljećima, počevši od Vučića samog (vučić ne mijenja ćudić)... Jedino što je povoljno u cijeloj priči da Srbija, željna konflikata, tone ekonomski - naime za rat je potrebno troje (novac, novac i novac), tj. bori se za crveni fenjer s BiH i Makedonijom. Tako da "vatru gasi" zapravo neimaština, uzalud im "vadikali" sa svojim verbalnim salvama kad tu nema opipljive vojne prijetnje. I to je neka njihova unutarnja zabava - da gromoglasno predbacuju susjedima ovo i ono, ali bi bili istinski opasni, onako trigger happy, da imaju ekonom. podlogu. Toga pak nema - ni neće biti tako skoro jer oni su postigli svjetske domete samo u uzgoju malina...

VL
DA
damascus
15:20 26.04.2018.

Pa premijerka Srbije uopće nije znala odmah po izbiojanju "afere" da će biti protumjera od strane vlade Srbije, dok ih "kao mogućnsost" nije najavio Vučić. I njaravno naredio premijerki. Čemu opet igrokaz. I jadne ti premijerke.

VL
PP
pp
18:25 26.04.2018.

Odite malo potražite IQ maps. Britanac i Finac koji se bave istraživanjem inteligencije. Mislim da će Hrvatima bit zanimljivo. Pogledajte kartu Europe. Puno toga objašnjava:) Spoiler Hrvatska nije Balkan :) Vidi se i po prosječnoj inteligenciji. A dvije zemlje u Europi su ljubičaste. Jedna je Turska, druga je... :)))

VL
Avatar Croat2018
Croat2018
16:37 26.04.2018.

CIRKUS (provokacije, incidenti itd.) od ratnog zlocinca Vojislava SESELJA (srp. radikalna strnka) politickom vrhu Srbije ocigldeno odgovara jer odvlaci pozornost od teskih EKONOMSKIH (Air Serbia na rubu bankrota jer posluje pozitivno samo zbog podrske drzave preko 50 mio. EUR godisnjee zadnje 3 god.) i POLITICKIH PROBLEMA (izgubljeni Kosovo i Agresija na RH 1991-1995 i moguce visoke ostete u mrd. EUR-a) itd.

VL
NA
narod1
10:12 26.04.2018.

Srbija se nalazi u konstantnoj dubiozi, beskompromisno negira sve narode na Balknau i njhovo pravo na samostalno postojanje, a sa druge strane udara je realnost sa svih strana. Za nas je to zaoštravanje dobro jer sve je bolje od ljigavog diplomatskog međusobog smješkanja a ustvari bi nas sutra okupirali da mogu. Predviđam da do zatopljenja odnosa neće biti sve dok Srbija ne provede otrežnjenje od velikosrpskih ideja i planova. To teće biti skoro, jer svako malo huškaju, zadnje Dodik u Gradini opetovano okrivljava hrvatski narod kao namjerno genocidan i spominje lažnih 500000 žrtava Jasenovca. To su sve svjesni političko vojni agresivni potezi. Sa takvima je narbolji razgovor na tenkovima.

VL
VI
Vito
08:15 26.04.2018.

Zabrani li Srbija ulazak našem ministru, Hrvatska će povući veleposlanika? __ Zašto jednostavno ne uvedete vize za srbe??? __ Riješili bi problem zauvijek. __ srbi koji napuste Hrvatsku, a imaju hrvatsku putovnicu, smiju se vratiti samo uz dokaz da nisu sudjelovali u agresiji na Hrvatsku i da su bili u hrvatskoj obrani po mogućnosti u HOS-u, u suprotnom im pupavac mora dati potvrdu da su protiv srba iz srbije. __ Političari iz srbije u Hrvatsku smiju doći isključivo kao hrana ribama koje plivaju uzvodno pa nad njima nema kontrole. __ Zašto mislite da to što pišem nije u redu??? __ srbi tako razmišljaju od kad su ih turci koristili za ubijanje Hrvata i proširivanje turskog prostora preko Drine. __ Ne vidim zbog koga mi ne bi smijeli na siti način razgovarati o njima??? __ Hrvati ne prelaze Drinu i ne ubijaju srbe, za razliku od srba kojima je ubijanje Hrvata upisano u crkvu, a što popovi svesrdno potiću čak __ Kakvi smo to mi vjernici kad dopuštamo da nas "šamaraju" - okrećemo drugi obraz, a to srbi objeručke koriste. __ Što mi imamo korisnog u srbiji ??? __ Ništa __ Što srbi imaju korisnog u HRvatskoj??? __ Jadransko more __ E pa marš preko Drine tamo daleko od Jadranskog mora

VL
VJ
vjekoslavkatalina
07:24 26.04.2018.

iskreno bolje i nikakvi odnosi nego odnosi sa figama u đepu koji u biti vecu stetu rade

VL
MO
mobitel20
06:58 26.04.2018.

Ma, nece povuci veleposlanika, nazalost. Uvjerili smo se da je s njihove strane rijec o ISTIM osobama iz Miloseviceve Vlade (zajedno sa Seseljem), i sa potpuno istom velikosrpskom politikom te ISTOM propagandom koju je prakticirao tadasnji Milosevicev ministar propagande Aleksandar Vucic, dok je s nase strane rijec o politicarcicima koji nemaju VOLJE voditi dugorocnu politiku, prepoznavati procese i donositi STRATESKE odluke. To zabranjivanje i slicne trice su samo zamagljivanje stvari. Da imamo ozbiljne politicare inda bi se sastavio non paper od 2-3 stranice A4, poslao svim clanicama EU i NATO a na kojem bi se nabrojali svi potezi velikosrba ukljucujuci i besramnu klevetnicku mrziteljsku kampanju u njihovim glavnim medijima(a svi su pod nadzorom Vucica) i dali rok od 7 dana da se to promjeni, a kada se to ne dogodi onda isto to objaviti nasem narodu i taj dan prekinuti sve diplomatske veze s takvom neprijateljskom drzavom! Kakva EU, kakva "potpora pristupanju" !?

VL
PP
pp
18:29 26.04.2018.

https://jakubmarian.com/wp-content/uploads/2014/06/iq-europe.jpg Pogledajte kartu ;)) Objašnjava puno toga :))

VL
TO
Torpor
09:25 26.04.2018.

Stari moj, koliko Turkosrba u komentarima. Ne mogu komentirati po portalima u Srbiji jer vlada teska cenzura pa dolaze ovdje lijeciti frustracije izazvane malim penisom i praznim zelucem. Saka jada. Uvijek bili.

VL
DO
DonQuijote
10:51 26.04.2018.

To su balkanski divljaci, sjecikese i razbojnici. Uvijek su bili primitivno pleme i još dugo će takvi ostati. Uvesti vize, povuči veleposlanika, njihovu veleposlanicu proglasiti nepoželjnom i blokirati sva poglavlja u pregovorima sa EU. To je jedini govor koji oni razumiju.

VL
PP
pp
18:47 26.04.2018.

Srbija pripada na Bliski Istok, a ne u Europu.

VL
ZA
zaric
09:15 26.04.2018.

Mislim da bi najbolja i po njih najbolnija mjera bila uvođenje viza za državljane Srbije u Hrvatsku. Neka lijepo predaju zahtjev za vizu u diplomatsklo-konzularnom predstavništvu Republike Hrvatske, plate odgovarajuće takse i pričekaju nekoliko mjeseci na rješenje o zahtjevu. Uostalom zašto mi njima odobravamo bezvizni režim, zbog posebnih zasluga u razvijanju dobrosusjedskih odnosa?

VL
DU
Deleted user
06:56 26.04.2018.

cetnici vas uvlace u sukobe jer im je to potrebito zbog njihovih interesa...a vi im nasi susjedii dostatno je reci susjedi a najbolje im je reci lahku noc....

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.