Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepoznat trud

Za volontiranje mladih dobili 10.000 kn od Nacionalne zaklade

'podravina i bilogora, virovitica, arhiv ilustracija uz vijest o nagradjenim volonterima - sa jedne od radionica emocionalne pismenosti u obiteljskom centru u virovitici u kojoj sudjeluju i srednjosko
'Marija Lovrenc/VLM'
02.12.2010.
u 17:30

Model gimnazije Petra Preradovića i Obiteljskog centra županije jedan je od najinovativnijih u razvoju volonterstva u Hrvatskoj

Za projekt Volontiranje u programima Obiteljskog centra Virovitičko-podravske županije Gimnazija Petra Preradovića i županijski obiteljski centar u Virovitici dobili su nagradu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Uz 10.000 kuna gimnaziji, s pohvalom što je projekt ušao u pet najinovativnijih modela razvoja volonterstva u Hrvatskoj, mladi filantropi i stručnjaci obiteljskog centra primili su i pohvale na inicijativi kojom su prepoznali ulogu u volonterstvu u gradu i mogućnosti koje postoje u pomoći drugima. Mladi volonteri sudjeluju u programima centra – u Tutorskom centru vršnjacima pomažu u svladavanju gradiva, u programu Moj prijatelj druže se s djecom sa teškoćama u razvoju. Ove godine sudjelovali su i u Čudesnoj šumi, uz učenike OŠ cijele županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije