Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trumpova nova glasnogovornica

Za sve što nije objavljeno na Twitteru tu je Hope Hicks

Hope Hicks
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
18.08.2017.
u 20:00

Hope Hicks je među 22 najbolje plaćena Trumpova službenika sa 179.700 dolara godišnje – dospjela je i na Forbesovu listu

Nakon što je otpustio skandaloznog Anthonyja Scaramuccija, Donald Trump nakon dva tjedna pronašao je novog šefa komunikacija, četvrtog po redu. Hope Hicks zgodna je 28-godišnja dama koja će se od sada brinuti za službenu komunikaciju s javnošću, odnosno za sve ono što Trump u međuvremenu ne objavi na Twitteru.

Obiteljski prijatelji

Hicks je vrlo mlada, no već ima ozbiljan staž kao Trumpova pomoćnica, najduži od svih, a bila je i među prvima koji su se pridružili Trumpovoj kampanji. Nije škodilo ni što je u jako dobrim odnosima s Ivankom Trump. Hope Hicks radila je za Hiltzik Strategies, PR tvrtku koja se bavila i promocijom modne linije Ivanke Trump. Poslije se suradnja Hope Hicks i Trumpovih proširila i na nekretninsko krilo Trumpovih nakon čega joj je ponuđeno i mjesto u kampanji novog američkog predsjednika.

Bliske su to veze, bilo je tu i zajedničkih ljetovanja poput onog lani u Trumpovoj rezidenciji u Mar-a-Lagu. Uživa iznimno povjerenje američkog predsjednika koji za to povjerenje i adekvatno plaća. Hicks je među 22 najbolje plaćena Trumpova službenika sa 179.700 dolara godišnje što je čini i jednom od šest najbolje plaćenih žena u Bijeloj kući. Za usporedbu, podjednaku plaću imaju i Trumpovi ljudi od najvećeg povjerenja – Steve Bannon i Kellyanne Conway.

Bila je i na prestižnoj Forbesovoj listi 30 najmoćnijih mlađih 30 godina, a ističe kako se nikada nije vidjela u politici. Ipak, ima politike u obitelji jer Hopein otac Paul bio je šef osoblja republikanskog kongresnika Stewarta McKinneyja. Karijeru u odnosima s javnošću nastavio je na najvišem nivou, u NFL-u s kojim i danas radi.

Izbjegava novinare

Hope nije osobito popularna među novinarima koji joj predbacuju slabu suradnju za vrijeme kampanje kada se često ne bi javila na poziv, onemogućavala je pristup kandidatu ili uskraćivala odgovore na upite. No, tko zna, možda upravo takvu osobu Donald Trump treba.

Komentara 1

Avatar abcd
abcd
04:30 19.08.2017.

Uh, Trump (SAD) je zaposlio heteroseksualnu zenu. Sto ce reci Vesna Terselic, Documenta i Zoran bre Pusic. Sram da vas bude, trebalo je zaposliti debelu, neurednu, lijenu, ruznu neplodnu feministkinju jer je to moderno. Trumpe, suoci se sa prosloscu, porucujee ti Vesna Terselic i ekipa iz Kumrovca. hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije