Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILA OPET S NAMA?

Za šest-sedam godina stiže nova trilogija Ratova zvijezda?

Star wars
Lucasfilm
25.10.2010.
u 16:24

Premda je iz Lucasfilma već stigao demanti, obično vrlo dobro obaviješten sajt Iesb.com tvrdi da je u tijeku planiranje treće kinotrilogije popularne svemirske sage.

Prema onom što je IESB-u otkrila njihova "krtica" sa Skywalker Rancha, George Lucas planira novu trilogiju filmova, koju će sam financirati zahvaljujući prihodima od prethodne dvije trilogije na diskovima Blu-ray i u kinima gdje će, počevši s "Fantomskom prijetnjom", 2012. biti nanovo prikazivani u 3D tehnologiji. Od njih bi Lucasfilm trebao utržiti između 500 i 700 milijuna dolara, što bi mu bilo dovoljno da bez zaduživanja snimi nove filmove.

No, ono što se doznalo jest da nije u pitanju dugo očekivana "treća trilogija" to jest sedmi, osmi i deveti film u istom serijalu. U novoj trilogiji neće biti nikoga iz obitelji Skywalker i više je u pitanju "četvrta trilogija", nekakav deseti, jedanaesti i dvanaesti film koji će se događati stotinama, možda i tisuću godina nakon događaja iz "Povratka jedija".

Navodno se Lucas, nakon što je odustao od planirane "treće trilogije" s Markom Hamillom, Carrie Fisher i Harrisonom Fordom, predomislio zbog velika uspjeha Cameronova "Avatara" i želi novim filmskim serijalom povratiti primat u svijetu ZF-a (kratica koja u ovom slučaju ne znači znanstvena fantastika nego zabavna fantastika) za koji smatra da mu pripada.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
16:46 25.10.2010.

aaa,i u tome smo bolji,kod nas svaki dan rat zvijezda,cak se i Skywalker Sanader(zvani Runnaway Johnny) ponovno vratio na ekran....

SA
sargu123
19:52 25.10.2010.

Dosadni su , postali su jezivo dosadni !

Avatar kelt
kelt
21:21 25.10.2010.

Jedva čekam!! Čovjek je bio i ostao ispred svog vremena... kao i njegovi filmovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije