Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnička Zimska liga

Za publiku sutra na superfinalu pripremljene nagrade od 7500 kn

Zimska liga
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
17.01.2014.
u 16:30

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 20 kuna. Polufinala se igraju od 17.10 sati, a veliko finale na rasporedu je u 20.35 sati

Koprivnička srednjoškolska dvorana sutra će biti “dnevni boravak” za sve malonogometne sladokusce. Popularna Zimska liga, koju organizira koprivnička Udruga za mali nogomet, dobit će svoje pobjednike, a publiku, osim dobrog hakla, očekuju mnogobrojni sadržaji. Za cijenu ulaznice od 20 kuna posjetitelji će imati priliku osvojiti i neku od brojnih nagrada čija je ukupna vrijednost 7500 kuna. Paket sportske opreme, skijanje u Austriji ili panel ograda samo su neke od njih.

Finala memorijala “prof. Branimir Jedvaj”, na kojem se natječu mlađe dobne kategorije, počinju već u 15 sati. Polufinala seniora na rasporedu su od 17.10 sati. Prvo se sastaju domaća ekipa Unija beton i Dom Bistričak, a poslije njih i Eko papir Peteranec i prošlogodišnji pobjednik Caffe bar Doberman.

Utakmica za treće mjesto i nagradu od 7000 kuna na rasporedu je u 19.30 sati, a veliko finale igra se od 20.35 sati. Pobjedniku ovogodišnje Zimske lige pripast će 40.000 kuna, medalje i pehar, a prvi put će najboljim haklerima biti uručen i prijelazni pehar kojeg je izradio koprivnički umjetnik Dragutin Ciglar.

Nagrađeni će biti i najbolji pojedinci turnira. Podsjetimo, Zimska liga u veteranskom dijelu natjecanja svog pobjednika dobila je još prošli vikend, a najspretnijima su se pokazali igrači Caffe bara Loop. Za prvo mjesto pripalo im je 7000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije