Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhvatila ga kamera

Za posjeta Čileu češki predsjednik Klaus ukrao kemijsku olovku

sirena1
Foto: Reuters
1/2
11.04.2011.
u 18:00

- To je obična kemijska olovka s grbom države kakvu dobivaju predsjednici i članovi delegacija tijekom državnih posjeta - objasnio je Klausov glasnogovornik Radim Obhvat, dodajući da češki predsjednik nije krao olovku.

Snimka koju je objavila češka nacionalna televizija u emisiji "168 sati" dobro je zabavila mnoge Čehe, a postala je hit i na You Tubeu. Ona naime prikazuje kako je češki predsjednik Vaclav Klaus tijekom posjeta Čileu na konferenciji za novinare ukrao kemijsku olovku.  

Klaus je prema snimci, djelovao kao da mu je zanimljivija kutija s olovkom nego susret s čileanskim kolegom i novinarima.

Otvorio je kutiju, igrao se s olovkom da bi je nakon toga kradom strpao u džep sakoa.

- To je obična kemijska olovka s grbom države kakvu dobivaju predsjednici i članovi delegacija tijekom državnih posjeta. I mi poklanjamo takve olovke zajedno s notesom - objasnio je Klausov glasnogovornik Radim Obhvat, dodajući da češki predsjednik nije krao olovku.

Ključne riječi

Komentara 28

OR
ordinaryhandsome
01:40 13.04.2011.

Dajte joj, baš je simpatično ispalo.. bravo voditeljice heh.. Nemam pojma o čovjeku, al protokolarne olovke se ne kradu.. posebice ne pred TV-om ;)

BA
Bart812
14:12 15.04.2011.

Jel to onaj predsjednik koji je govorio da je ulazak njegove zemlje u EU teški promašaj pa ga se sada ide ocrniti na sve moguće načine jer govori istinu?!

MA
matijazaga
18:30 11.04.2011.

kakav narod takav i predsjednik :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije