Naslovnica Vijesti Hrvatska

Za novog glavnog tajnika SDP-a izabran Zvane Brumnić

'Cilj nije samo borba za bolje sutra, već borba i za bolje danas'
11. prosinca 2016. u 11:45 3 komentara 2645 prikaza
SDP
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a izabrano je novo vodstvo stranke. Novi glavni tajnik je Zvane Brumnić, dok je Erik Fabijanić novi predsjednik Glavnog odbora. Potpredsjednica je Katica Glamuzina, a potpredsjednik Željko Pavić. Novi poslovni direktor SDP-a je Nikša Vukas, prenosi N1.

Novoizabrani predsjednik SDP-a Davor Bernardić otvorio je sjednicu Glavnog odbora naglasivši kako je njegov cilj 'jedinstvena, snažna i složna stranka'.

bernardić Šef SDP-a odbijen? HDZ: Poziv Bernardića premijeru ne čini se iskren

- Cilj nije samo borba za bolje sutra, već borba i za bolje danas. Zalagat ćemo se za one koji žive u najtežim uvjetima u zemlji - rekao je Bernardić.

Osvrnuo se i na proračun za 2017. godinu nazvavši ga prenapuhanim i naglasivši kako Vlada nema viziju kuda vodi zemlju.

>> Bernardić: Treba nam više hrvatskih bombona, bajadera, svih dobrih hrvatskih proizvoda koje proizvode naše firme, hrvatskih čokoladica

Tko je Zvane Brumnić?

Zvane Brumnić rođen 1969. u Zagrebu. Diplomirani je inženjer građevinarstva. Brumnić jje od 2010. do 2013. bio tajnik Gradske organizacije SDP-a Zagreb, a od 2012. član je Glavnog odbora SDP-a Hrvatske.

Od 2010. godine zastupnik je SDP-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, ad 2012. Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.

Ilustracija
VAŽNO
Imate atmosferski bojler? Ovo su neke stvari na koje treba paziti kako biste izbjegli tragične posljedice

A1 izdvaja za Vas

  • terca123:

    Prestrašno, taj Zvane je birokrat, apartčik najgore vrste. Imao sam s njim kontakt prije desetak godina kada je bio referent na općini Črnomerec za ishođenje dozvola. Uglavnom kada si njega bilo što pitao ili čak ako si nekog drugog refernta ... prikaži još!a pitao Zvane se osjećao pozvan da izjavi da to tako ne može, da to tako nije dobro itd itd da bi na kraju kod drugog referenta dobili dozvolu bez problema. Apartčik najgore vrste i jedan od onih zbog kojih ova država stagnira i nazaduje, a još su za to dobro plaćeni. To samo govorio kakvoj se kadrovskoj selekciji radi u "partijama" U hrvata. Tada još nisam znao da je taj tko je taj čovjek i da li je u bilo kakvoj partiji ali sam bio zgrožen tolikom negativnošću i frustracijom. Naravno zapamtio sam ime Zvane jer takvih nema baš puno i urezalo mi se u sjećanje. Od Bernardića koji je neki inžinjer fizike sam više očekivao, a ne ovakve likove iako nisam simpatizer SDP-a.

  • branko-kockica:

    Simpatičan mladić, pravi antifašista. Može li malo više detalja, je li ikada radio nešto korisno u životu, ili je tipični partijski uhljeb kao i svi ostali na čelu s malim Berom antifašistom?

  • AnusCroatica:

    Fala k.-.cu da onaj buljooki odlazi u "ropotarnicu istorije"!