Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO VODSTVO STRANKE
Povratak na članak

Za novog glavnog tajnika SDP-a izabran Zvane Brumnić

'Cilj nije samo borba za bolje sutra, već borba i za bolje danas'

Komentari 3

TE
terca123
12:37 11.12.2016.

Prestrašno, taj Zvane je birokrat, apartčik najgore vrste. Imao sam s njim kontakt prije desetak godina kada je bio referent na općini Črnomerec za ishođenje dozvola. Uglavnom kada si njega bilo što pitao ili čak ako si nekog drugog referntaa pitao Zvane se osjećao pozvan da izjavi da to tako ne može, da to tako nije dobro itd itd da bi na kraju kod drugog referenta dobili dozvolu bez problema. Apartčik najgore vrste i jedan od onih zbog kojih ova država stagnira i nazaduje, a još su za to dobro plaćeni. To samo govorio kakvoj se kadrovskoj selekciji radi u "partijama" U hrvata. Tada još nisam znao da je taj tko je taj čovjek i da li je u bilo kakvoj partiji ali sam bio zgrožen tolikom negativnošću i frustracijom. Naravno zapamtio sam ime Zvane jer takvih nema baš puno i urezalo mi se u sjećanje. Od Bernardića koji je neki inžinjer fizike sam više očekivao, a ne ovakve likove iako nisam simpatizer SDP-a.

VL
BK
branko-kockica
12:10 11.12.2016.

Simpatičan mladić, pravi antifašista. Može li malo više detalja, je li ikada radio nešto korisno u životu, ili je tipični partijski uhljeb kao i svi ostali na čelu s malim Berom antifašistom?

VL
AN
AnusCroatica
12:43 11.12.2016.

Fala k.-.cu da onaj buljooki odlazi u "ropotarnicu istorije"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.