Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Za brutalno ubojstvo na kliškoj cesti Sandro Firić dobio 12 godina zatvora

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
23.02.2022.
u 15:25

Protiv njega je optužnica bila podignuta u lipnju prošle godine samo dva i pol mjeseca nakon ubojstva koje se dogodilo tijekom prepirke Firića i Mijatovića koji mu je navodno bio dužan novac.

Na 12 godina zatvora splitski Županijski sud u srijedu je nepravomoćno osudio Sandra Firića (31) koji je u travnju prošle godine hicem u zatiljak ubio Branka Mijatovića (32) zbog navodnog duga.

Optužnica je Firića teretila da je 12. travnja prošle godine u 22,30 sati, na staroj kliškoj cesti blizu tunela, Mijatoviću iz poluautomatskog pištolja s jednim hicem u zatiljak prostrijelio glavu i izbacio ga iz automobila.

Protiv njega je optužnica bila podignuta u lipnju prošle godine samo dva i pol mjeseca nakon ubojstva koje se dogodilo tijekom prepirke Firića i Mijatovića koji mu je navodno bio dužan novac.

Mijatović je tri dana nakon incidenta umro u KBC Split nakon čega je njegova majka donirala njegove organe. Policija je Firića, nakon što su dojavu o ubojstvu, uhitila na području Ciste Provo i kod njega pronašla pištolj iz kojeg je Mijatoviću pucao u glavu.

Sandro Firić je uz zatvorsku kaznu dobio i obvezu plaćanje sudskih troškova od 150 tisuća kuna.

Komentara 1

FA
fajlpz
17:22 23.02.2022.

12 godina?šta je olakotna okolnost?Da je ovaj odmah bio mrtav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije