Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRO FIRIĆ OPTUŽEN ZA UBOJSTVO

Zbog navodnog duga Naranči ispalio hitac u glavu

Dugopolje: Zbog prometne nesreće policija zatvorila brzu cesta Klis-Solin
Miroslav Lelas/PIXSELL
29.06.2021.
u 08:48

Tužiteljstvo je inače tražilo da se Firiću produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a on je  ranije osuđivan te je ovisnik o drogama

Sandro Firić (29) optužen je za ubojstvo Branka Mijatovića Naranče (32), a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Tereti ga se da je 12. travnja oko 22.30 na području Klisa, tijekom prepirke oko navodnog novčanog  pucao u Mijatovića, iz poluautomatskog pištolja ispalivši mu jedan hitac u glavu. Mijatović  je zadobio ustrjelnu ranu glave lijevog zatiljnog područja s ozljedom mozga i s prijelomom kostiju baze lubanje, odnosno  zadobio je osobito tešku i po život opasnu ozljedu zbog koje je, unatoč poduzetom liječenju, preminuo 15. travnja 2021. u 21,30 i u KBC-u Split. Njegova majka je  donirala više njegovih organa, a nakon što  joj je sin ubijen u više je navrata istupala u medijima, optuživši policiju da zataškava detalje slučaja. Ustvrdila je  i da je njezin sin prije smrti mučen i pretučen.

Tužiteljstvo je inače tražilo da se Firiću produlji istražni zatvor u kojem je od uhićenja, a on je  ranije osuđivan te je ovisnik o drogama. Mijatovića je ubio u vrijeme  dok je izbjegavao odlazak na izdržavanje osmomjesečne pravomoćne kazne, zbog čega je za njim bila raspisana i tjeralica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije