Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNI NESTANAK AMERIKANKE

Za Anom se traga 13 dana nakon što je otputovala u Europu s nepoznatim muškarcem

Hiking group in Tenerife in distress
Hauke-Christian Dittrich/DPA
15.02.2024.
u 14:27

Za Anom Knežević se traga od 2. veljače, nakon što je otišla u ljetnikovac s muškarcem kojeg je nadavno upoznala. Poslala je prijateljici poruku gdje je otišla, pa ju je prijateljica pokušala kontaktirati. Nakon što Ana nije odgovorila na poruke i pozive, slučaj je prijavljen policiji.

Za Anom Knežević, 40-godišnja američkom državljankom, koja živi i radi na Floridi, se gubi svaki trag nakon što je otišla na odmor u Španjolsku, piše Daily Mail. Anina prijateljica, Sani Remo, je slučaj prijavila policiji ali je pokrenula i vlastitu potragu. Zaputila se u Madrid i tamo razgovarala s Aninim susjedima o tome ako se nešto neobično dogodilo u danima prije njena nestanka. 

Prije Aninog nestanka, Sani je dobila neobične poruke s Aninog broja, gdje joj je rekla kako ide u ljetnikovac koji je dva sata udaljen od Madrida s muškarcem kojeg je upoznala prije nekoliko dana. Nakon što joj nje mogla odgovoriti na poruke, ju je nazvala no mobitel je bio ugašen. 

Zvala je Aninu sestru i prijatelje, međutim nitko nije imao više informacija o tome gdje se Ana nalazi. "„Pokušala sam joj odgovoriti da joj kažem da sam zabrinuta, nešto poput: Ne zvučiš sigurno. Moje poruke joj nisu stizale. Nije otišla sama, odvedena je negdje protiv svoje volje, a tko je odveo, ne znam“, poručila je zabrinuta prijateljica. 

Od Aninih susjeda je saznala kako su na nadzornim kamerama vidjeli sumnjivog čovjeka s kacigom ispred i unutar lifta zgrade u kojoj je Ana boravila.

Prema kasnijim objavama u medijima je poznato kako je muškarac sprejem zamaglio kamere i ušao i njen stan. Sani sumnja kako je on oteo njenu prijateljicu.

POVEZANI ČLANCI:

Kada je policija otišla provjeriti Anin stan je utvrđeno kako je stan zaključan izvana bez ikakvih tragova borbe ili tragova nasilnog ulaska. U stanu su pronašli Aninu putovnicu, laptop i druge osobne stvari. Nakon potrage španjolske policije se priključio i FBI, a Sani je otišla u Madrid 6. veljače kako bi pomogla u potrazi za prijateljicom. 

Ana je prethodno bila udana za Srbina te se nedavno razvela. Njeni prijatelji su ga pokušali kontaktirati, međutim on odbija sudjelovati u istrazi te je otputovao natrag u Srbiju. 

VIDEO Uhićenje osumnjičenika za pucnjavu u Kansas Cityju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:05 15.02.2024.

I zakaj bi to trebalo nas zanimati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije