Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interna istraga

Ž. Rogošić biografijom prekršio Etički kodeks HRT-a

Željko Rogošić
Anto Magzan/PIXSELL
16.05.2013.
u 17:00

Zbog nadzora imenovanja ravnatelja i glavnih urednika na Prisavlju, Nadzorni odbor HRT-a za petak sazvao hitnu sjednicu.

– Glavni urednik Prvog programa HTV-a, Željko Rogošić prekršio je odredbe Etičkog kodeksa HRT-a jer njegova natječajna biografija nije potpuno u skladu s činjeničnim stanjem. To smo mišljenje poslali i glavnom ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu – kazao nam je predsjednik prisavskog Etičkog povjerenstva Nikola Kristić.

No, zbog u mnogočemu upitnog i osporavanog izbora Rogošića na čelnu poziciju, Nadzorni odbor HRT-a za sutra je sazvao hitnu sjednicu s jednom točkom dnevnog reda – nadzor zakonitosti imenovanja ravnatelja ustrojbenih poslovnih jedinica HRT-a i glavnih urednika na HRT-u. Zatražena je i kompletna dokumentacija svih na natječaje prijavljenih kandidata.

>>Željko Rogošić dobio godišnju HRT-ovu nagradu

>>Željko Rogošić: Pod pseudonimima pisao neistine o direktoru Touli

>>'Zgroženi smo količinom neistina u Rogošićevu životopisu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije