Naslovnica Vijesti Svijet

Youtuber kupio grad i preimenovao ga u Gay Hell

Komičar i reper Lil Phag koji je objavio na društvenim mrežama da je kupio grad Hell i preimenovao ga u Gay Hell rekao je da se jedino LGBTQ zastave smiju vijoriti
18. lipnja 2019. u 20:14 5 komentara 358 prikaza
LGBT
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Zvijezda YouTubea Elijah Daniel kupio je gradić Hell i preimenovao ga u Gay Hell, dopustivši da se vijore samo zastave duginih boja u znak protesta protiv odluke predsjednika Donalda Trumpa da američkim ambasadama zabrani da izvjese zastave LGBT zajednice u Mjesecu ponosa. 

Povorka ponosa vesela atmosfera Povorka ponosa u Zagrebu: 'Ovo je zemlja za sve nas'

Kalifornijski komičar i reper pod pseudonimom Lil Phag objavio je na Twitteru fotografiju ispred znaka na ulazu u grad s opisom "Dobrodošli u Gay Hell, histerični grad u Michiganu". 

"Od danas sam vlasnik Hella u Michiganu, kupio sam cijeli grad", tvitao je s profila koji ima 600.000 pratitelja. 

"Moj prvi potez kao vlasnika bila je promjena imena grada u Gay Hell, Michigan. Jedine zastave koje se smiju vijoriti su zastave LGBTQ zajednice."

ginekologija,abortus usvojila mjeru Louisiana šesta američka država koja zabranjuje pobačaj

Bijela kuća nije dopustila američkim ambasadama da izvjese zastave duginih boja što je potaknulo neka izaslanstva i državne guvernere da objave fotografije ureda ukrašene zastavama i barjacima duginih boja. 

Glasnogovornica glavnog državnog tajnika Mikea Pompea koji se protivi istospolnim brakovima, potvrdila je zabranu prošlog tjedna. 

"Stajalište države jest da se s jarbola mogu vijoriti samo američke zastave", rekla je Morgan Ortagus na konferenciji za novinare. 

KOMPLICIRANO 'Želim priznati suprugi da sam gay i da sam je prevario s vlastitim bratom'

Tvrtka za prodaju nekretnina Re/Max Commercial oglasila je prodaju Hella za 900.000 dolara. 

Daniel je na jedan dan u 2017. postao gradonačelnik Hella i u jednoj od turističkih letaka objavio da je zabranjen ulazak heteroseksualcima. 

"Želimo zabraniti dolazak u naš grad heteroseksualnim prijetnjama protiv kojih se borimo", tvitao je komičar i YouTuber. 

"Heteroseksualci koji dolaze u naš grad se razmnožavaju, imaju više heteroseksualne djece koja mogu preuzeti naša zakonita gay radna mjesta (...) Hvala vam na suradnji u ovim teškim vremenima, zajedno ćemo opet učiniti Hell velikim", napisao je Daniel.

Povorka ponosa u Zagrebu

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Kraken:

    Prica se da ce grad imat zavidan natalitet.

  • kruti28:

    pravi progresivac i demokrat, dozvoljava samo ono kaj njemu odgovara, bolje rečeno pede.rčina, ihihihi

  • NikoCro:

    Trump zakon