Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Vukovarcu kaznena prijava radi prodaje zabranjenih medicinskih proizvoda

Posušje: Časna cestra Ljubica  više od 30 godina proučava ljekovito bilje
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL/ILUSTRACIJA
02.02.2023.
u 10:34

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je unazad godinu dana putem različitih web shopova i društvenih mreža prodavao i diljem Hrvatske dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju

Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je dovršeno višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom iz Vukovara zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“. Po navodima policije kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je unazad godinu dana putem različitih web shopova i društvenih mreža prodavao i diljem Hrvatske dostavljao zabranjene medicinske proizvode i preparate za potenciju.

-U navedenom razdoblju izvršio je preko 100 narudžbi pri čemu je stekao protupravnu imovinsku korist u iznosu od gotovo 7.800 eura. U sklopu kriminalističkog istraživanja policijski službenici su obavili pretrage doma i drugih prostorija, kao i motornih vozila koje koristi 47-godišnjak. Tom prilikom pronašli su i oduzeli razne medicinske proizvode i preparate za potenciju i novac – izvijestili su iz PU.

Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu dostavit ćemo kaznenu prijavu za kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“. 

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije