Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U nesreći kod Splita poginuo vozač, policija traži svjedoke

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
02.02.2023.
u 10:25

U srijedu 20.00 sati u Splitu na kolniku Ulice ZNG-a kod nadvožnjaka ispod Vukovarske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 40-godišnji vozač teretnog vozila. Policija je pozvala sve one koji su vidjeli nesreću i mogli bi razjasniti okolnosti iste da im se jave.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu navečer oko 20 h u Splitu smrtno je stradao vozač, a PU splitsko-dalmatinska traži sve one koji su vidjeli nesreću da im se jave kako bi se mogle utvrditi sve okolnosti te tragedije.

"U srijedu 20.00 sati u Splitu na kolniku Ulice ZNG-a kod nadvožnjaka ispod Vukovarske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 40-godišnji vozač teretnog vozila. Okolnosti ove nesreće se utvrđuju te stoga pozivamo očevice da se jave osobno u Postaju prometne policije, Put Plokita 81 ili na brojeve telefona 021 504 036, 504 010, ili na 192", navode iz policije.

VIDEO:Vlasnik kluba iz Rijeke o nasilniku s Platka: 'Ogorčen sam i nemam riječi. On više nije naš član'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije