Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvaraju CineStar

'Vukovar u blagdansko vrijeme nije mogao dobiti ljepši poklon'

CineStar
Foto: Branimir Bradarić
1/4
21.12.2013.
u 16:24

Cinestar u Vukovaru, kao i u drugim sredinama, značit će kulturološko sociološki fenomen. On će postati svojevrsno mjesto zabave i okupljanja građana - rekao je član uprave Cinestara Hrvoje Krstulović.

Vatrometom sa vanjske terase nedavno otvorenog tržnog centra Golubica Mall, koji je zakazan za 19.45 sati, večeras će i službeno biti otvoren CineStar u Vukovaru.

– Cinestar u Vukovaru biti će naš 13 multipleks od kojih je 12 njih u Hrvatskoj i jedan u Mostaru. Cinestar u Vukovaru, kao i u drugim sredinama, značit će kulturološko sociološki fenomen. On će postati svojevrsno mjesto zabave i okupljanja građana - rekao je član uprave Cinestara Hrvoje Krstulović. Građanima su na raspolaganje stavljene tri dvorane sa ukupno 419 sjedećih mjesta.

U Slavoniji niže cijene karata

Dvije dvorane su opremljene sa RealD 3D tehnologijom dok je jedna ultimativna kinodvorana, CineStar eXtreme, sa platnom veličine 100 kvadratnih metara. CineStar zapošljava deset osoba, a najavljeno je da će prema potrebama biti angažirano još ljudi kao i studenata. Krstulović kaže i kako su cijene ulaznica za Slavoniju nešto niže nego u drugim dijelovima Hrvatske te da će one u Vukovaru biti identične cijenama u Osijeku i Slavonskom Brodu.

– Izuzetno sam ponosan i sretan što smo pred Božić i Novu Godinu CineStar otvorili i u Vukovaru. Ovo je na neki način i kruna našeg desetogodišnjeg rada. Ovdje će građanima uz uživanje u filmovima biti omogućeno niz sadržaja kao što je direktan prijenos najrazličitijih događaja u svijetu poput sportskih događanja, opera, koncerata, izložbi i sl. Moramo istaknuti i da smo svakako radili studiju isplativosti kao i da radi svega ne očekujemo da ćemo ulaganja iz Vukovara brzo vratiti. U ovaj projekt u Vukovaru uložili smo oko milijun eura. Ipak, Vukovar za sve nas ipak ima neko posebno značenje, a očekujemo i da će postati i svojevrstan zamašnjak daljeg razvoja grada - istakao je Krstulović.

'Vukovar nije mogao dobiti ljepši poklon'

CineStar je i za Vukovarce, kao i građane iz okolnih naselja i gradova koji će dolaziti u njega, osigurao razne sadržaje i akcije poput online kupovine karata, ponoćnih premijera, skrivenih premijera, matineja za djecu, filmova namijenjenih ženama kao i onih za muškarce…  Govoreći o daljim planovima CineStara za Hrvatsku Krstulović kaže da je sa Vukovarom, i najavljenim dvoranama u Karlovcu i Puli, završena izgradnja multiplexa u Hrvatskoj. Plan je dalje širenje na region kao i povećanje broja korisnika. Cilj je da svaki građanin Hrvatske barem jednom posjeti neki od Cinestara što bi u konačni dovelo do godišnje od oko 4,4 milijuna posjetitelja.

Zadovoljan sa novim sadržajem u Vukovaru je i gradonačelnik Željko Sabo koji je podsjetio da je sa početkom realizacije projekta Golubica Mall imao dvije želje. – Želio sam da ovdje rade Vukovarci i da dobijemo CineStar. Vukovar u ovo predblagdansko vrijeme nije mogao dobiti ljepši poklon. Bit će ovo novi sadržaj za Vukovarce, ali i građane iz cijele Vukovarsko – srijemske županije - rekao je Sabo.

>>Vukovar dobiva prvo kino nakon rata, Cinestarov multiplex!

Komentara 1

DA
dadalina
16:58 21.12.2013.

sretna sam zbog Vukovaraca i želim im još mnogo toga.....no ako je to u sklopu MALL centra koji u svakom svom centru ima kino zašto je grad Vukovar morao uložiti milion eura....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije