Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje uz Hlapića

Vukovar dobiva prvo kino nakon rata, Cinestarov multiplex!

šegrt hlapić
Foto: ''
1/5
20.12.2013.
u 15:38

Prema najavama iz Cinestara Vukovarci će na raspolaganju imati u potpunosti digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom.

Konferencijom za novinare u nedavno otvorenom trgovačkom centru Golubica Mall u Vukovaru započinje s radom Cinestar. Vukovarski Cinestar biti će prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13-ti ukupno u regiji koji će svoja vrata posjetiteljima otvoriti u nedjelju u 11 sati.

Konferencijom za novinare u nedavno otvorenom trgovačkom centru Golubica Mall u Vukovaru započinje s radom Cinestar. Vukovarski Cinestar biti će prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13-ti ukupno u regiji koji će svoja vrata posjetiteljima otvoriti u nedjelju u 11 sati.

Prema najavama iz Cinestara Vukovarci će na raspolaganju imati u potpunosti digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100 kvadratnih metara. U te tri dvorane ukupno će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su četiri za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova. Uz filmove najavljeni su i razni alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja. Već prvih tjedana prikazivat će se ovogodišnji hitovi poput Hobbit 2: Smaugova pustoš 3D, Juraj i hrabri vitezovi 3D, Šegrt Hlapić, Khumba 3D, Last Vegas, Igre gladi 2: Plamen i Gravity 3D.

Uoči otvorenja, vukovarske mališane razveselit će besplatna projekcija Šegrta Hlapića koja će se održati u 10 sati u Specijalnoj osnovnoj školi Josipa Matoša u Vukovaru – školi za djecu s posebnim potrebama.

Posebni gosti biti će glavni glumci Gita (Ena Lulić) i Šegrt Hlapić (Mile Biljanović) te redatelj Silvije Petranović koji će djeci podijeliti potpisane plakate filma i družiti se s najmlađima nakon filma. I glumci i redatelj pozdravit će sve posjetitelje projekcije filma u 11sati koja je otvorena za javnost te nakon film odgovarati na pitanja publike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije