Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.03.2022. u 08:22

Pa i zato što je jedan od kreatora zločina u Hrvatskoj i u BiH, KOS-ovac Aleksandar Aca Vasiljević, umjesto da postane prvooptuženi, postao amicus curiae, odnosno prijatelj Haaškog suda!

Komentara 54

WI
wice
10:07 20.03.2022.

Sa jedne strane Putko prodaje priču o nacistima i Azovu,sa druge strane razara bestijalno grad u kojemu je 85% govornika ruskog jezika. Ubija Ruse u Mariupolju dok okolo priča o njihovoj ugroženosti, nigdje veze svezom pogubio se potpuno u svojoj propagandi opravdavanja neopravdivog. Ista retorika kao kod nas oko Vukovara i "oslobađanja" istog od povampirenih u,s,t,a,š,a dok su im ti isti vampiri hranili sunarodnjake po podrumima. Saga sumraka uma se nastavlja samo je mi malo bolje razumijemo od ostalih naroda,nažalost.

PU
Pup
11:26 20.03.2022.

Zašto bi se plašili, ta niti za zločine u Vukovaru ili BiH nitko nije odgovarao, a zločince su otpustili nakon par godina sudovanja!

MA
marmelada
09:52 20.03.2022.

Jazavčar ne znam što je sve na listi nacističkih obilježja , dal i ona instalacija s riječkog nebodera stvarno nemam pojma al znam što je neljudski čin koju neka osoba čini prema drugoj nezaštićenoj osobi,nebitno tko je kakvo obilježje nosio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije