Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogato iskustvo

Vuk Jeremić osniva institut za međunarodne odnose

'Serbia's Minister of Foreign Affaires Vuk Jeremic answers to journalists' questions during a news conference at the Cernin's Palace in Prague, Czech Republic, on Friday, Nov. 14, 2008.
Pixsell
11.09.2013.
u 13:48

Jeremić se u radu instituta namjerava osloniti na pomoć Jefferyja Sachsa, Miguela Ángela Moratinosa i drugih istaknutih imena međunarodne politike

Nakon završetka jednogodišnjeg mandata na čelu Opće skupštine UN-a Vuk Jeremić vratit će se početkom listopada u Beograd gdje će osnovati institut za međunarodne odnose i održivi razvoj.

Jeremić se u radu instituta, doznaje Blic, namjerava osloniti na pomoć Jefferyja Sachsa, Miguela Ángela Moratinosa i drugih istaknutih imena međunarodne politike koji su proteklih godinu dana bili članovi Visokog savjeta predsjednika OS-a UN-a.

Jeremićev institut trebao bi se baviti i projektima održivog razvoja za 21. stoljeće, a o cijelom planu obaviješteni su i predsjednik Tomislav Nikolić te premijer Ivica Dačić. Njima je Jeremić rekao da će ova organizacija sa svojom snažnom međunarodnom mrežom i kontaktima biti spremna pomoći promociju Srbije.

>>Diplomati s East Rivera o Vuku Jeremiću: Jedva čekamo da ode!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije