Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međusobni sukobi
Povratak na članak

Vučićeva poruka Hrvatima: Ako se ne opametimo loše nam se piše u budućnosti

U BiH su Hrvati napravili iste pogreške kao mi na Kosovu, tvrdi Vučić.

Komentari 109

ST
stefj
08:46 15.01.2019.

A s kime će se Srbija uspoređivati, s Albanijom? Normalno je da gledaju prema nama, ipak smo mi ostvarili neke ciljeve od kojih su oni još daleko... No, s jedne strane mora se Vučiću odati priznanje za gospodarski moment, on stvarno dovodi investitore na lopate. Od investicija u turizam, do investicija u proizvodnju. Ako gledamo Hrvatsku koja je kao otok gubavaca za investicije, to izgleda nevjerojatno... Čak je i najveća turistička investicija u Europi baš u Srbiji. A imaju investicije u proizvodnju koje mi možemo samo sanjati, npr. u autoindustriju... Isto je interesantno kako kod njih prolaze uredbe i zakoni, sindikata kao da nema. Da li možete zamisliti da se kod nas uvede dodatni porez državnim i javnim službenicima kao porez radi sigurnosti posla? Ako to usporedimo s Hrvatskom, mi smo svi dobili 2% veći porez da bi se isplatila plaća uhljebima... Tako da svaka stvar ima dvije strane, s jedne strane Vučić zabavlja narod Hrvatima i Albancima, s druge strane dovlači milijarde investicija. I niti jednom investitoru ne smeta Vučićeva retorika...

VL
TO
Toni70
10:21 15.01.2019.

Bosnu i računali da je to njihov vjekovni teritorij. Ostali su sada bez Vareša, počeli gubiti općine u centralnoj Bosni i svuda su Bošnjaci postali dominantna snaga - dodao je Vučić. A da nije bilo generala Mladića i od "svjietaa organizirane i dozvoljene Srebrenice" sada bi situacija bila još 90% lošija za nas Hrvate to znaju svi smo ćute i prave se mutavi !!! Kada je čovjek u pravu pravu je pa makar on bio tko god i koje god nacionalnosti . Vučićeva poruka Hrvatima: Ako se ne opametimo loše nam se piše u budućnosti. To je 100% prava pretpostavka . MI kupujemo F16 za koga okolo sve NATO samo Srbija nam ostaje za polete sa F16 prema njima . Oni znaju da moraju kupiti ss 400 ili 500 i svi radimo ko konji više da to financiramo . . Do sada samo 2 mjeseca za vojsku godišnje i do smrti = mirovine radili kupnjom toga novoga Oružja za bombanje drugih država zan se vidi se .iz NATO " operacija , ili kampanje ... Isto sranje .... . To je oružje za naše unuke da se oni bolje jače obračunaju sa susjedom Srbinom . A što drugo . Svako tko misli da zna da je to riješenje može se uvjeriti u povjesti da je to zlo a za modernog ćovjeka programirana totalna katastrofa ... Kako reče Putin isto velika istina . Ako nas napadnu mi u nebo ( Papa je sam ukinio pakao ! ) Ostali če još gore proći . Jer to neće biti jedan Černobil nego 130.00 -200.000 što malih a što velikh Černobila samo mala stoka sitnog zuba nema pojma i to je dobro živi bez brige i proizvodi puškice.

VL
DU
Deleted user
07:49 15.01.2019.

Sad kad Kinezi rade Pelješki most nek još malo zasuču rukave i naprave Kineski zid prema Srbiji. Pa nek onda pišu grafite po njemu s ovakvim blesavim porukama.

VL
DI
Direkt
10:08 15.01.2019.

Mi smo nastali kad i R.Srpska. Imamo nešto zajedničko. Vučko jeu pravu.

VL
DU
Deleted user
08:02 15.01.2019.

U obje države je stoka sitnog zuba pokradena i prevarena od iste fu.are koja je ranije pozivala na rat i obogatila se. Za koga bi onda ta ista stoka sitnog zuba trebala ponovo ratovati?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:03 15.01.2019.

Neke stvari Vucic je tocno reka! Hrvata sve manje i manje u BIH strava.Pustosija u HR takoder.Neznam sta je pozitivno tu u EU sto neki pisu. Sta smo dobili osim iseljenja strava. Srbi nisu u EU ali se zato ne iseljavaju tom brzinom kao mi.A 40% ih vise matematiku u ruke..

VL
GO
Gomila
07:49 15.01.2019.

Vucic jedan dan zove hrvate da su ustase a drugi dan trazi prijateljstvo pa kad zavladaju opet ce nas gaziti

VL
MA
maloprekosutra
07:41 15.01.2019.

Hm, interesantne izjave !? Treba malo pročitati između redaka ! Ovo mi sliči kao na tragu Čovićeva prisustva u Banja Luci i njegove objave na Twiteru. Možda se nazire rješenje za BiH ?

VL
MI
Mimizo
07:51 15.01.2019.

a što su njegovi četnici silom očistili i protjerali Hrvate iz posavine to ne spominje i glumi sada mirotvorca

VL
ST
steve
21:21 15.01.2019.

Lazu i lazu, s takovima poslovati na distanci. Njihov smjeh i zabave su prijevare, zato hrvati opametite se

VL
GO
Gomila
07:38 15.01.2019.

Vucic trazi hrvate upomoc gdje si bio 91 kad ste klali hrvate I rusili sve sta ste mogli

VL
RM
ruzica_mario
07:39 15.01.2019.

vucicu jel dijagnoza ista kao i kod dacica ili??

VL
Avatar HLEBINSKO ČANGRIZALO
HLEBINSKO ČANGRIZALO
07:36 15.01.2019.

Vučiću pa za početak, oslobodite se tog hrvatskog kompleksa i ostavite nas na miru !!!

VL
TO
Toni70
10:25 15.01.2019.

Vučićeva poruka Hrvatima: Ako se ne opametimo loše nam se piše u budućnosti.. I to je istina garantirano je poruka u redu a tiće se naše djece i unučadi . Da če oni moreti pobijediti kad očevi nisu ništa napraviliili smo remizirali . Ostale granice i tako kako su i bile . 8 Jedino Sloveniji dugujemo još teritorij koji su osvojili pameću ne silom ..

VL
AC
actros
20:01 15.01.2019.

Sto reci.......retorika govora prijedsednika srbije i svih zastupnika srba je uobicajena,tako komuniciraju zadnjih sto godina,mi najveci ,mi najjaci,mi najpametniji i jos vrlo vazno svi su u europi nastali od srba i vjera je bitna za opstanak srba,medjutim prava istina je nitko vas vise nista ne pita,niti ste vi neka tema,zajedno sa hrvatima,najvaznija je ekonomija i to jos uvijek ne shvacate,najvaznije je kad drzava ima novaca i na to se nema vise sto nadodati,to sto je kolinda govorila,politika je europske unije i od nje se trazi da tako mora komunicirati ako zeli dobiti infuziju da drzava dalje zivi......kad srbi ekonomski kompletno padnu na koljena,doci ce do promjene vlasti ,samim time bit ce netko drugi poslusni prijedsednik srbije,srbija ce zastupat interese europske unije a za to ce dobiti infuziju kako bi mogla dalje zivjeti.......zivi bili pa vidjeli !!

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
15:53 15.01.2019.

tko sto cetnik o RH............

VL
Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
22:46 17.01.2019.

Srpska podvala u kontinuitetu.

VL
Avatar Glina74
Glina74
17:35 15.01.2019.

Vučič bi htijeo da se opametimo onako kako bi njemu najbolje pasali i da nam još SUFLIRA kako i što bi mi radili. Neka se koje kakovi VUČIĆI opamete i nama i cijelome svijetu se ispričaju što su nam napraviliavili od 1914 pa do danas onda bi mogli možda pametno razgovarati i bez njihovih postavljanja uvijeta kako da se PO VEČIĆU ponašamo . Mi možemo bez SRBIJE živijeti ali kako vidim SRBIJA ne može bez nas. Stalno su im nekakove ustaše i Hrvati za sve krivi . Ostali su bez KOSOVA neče dugo trajati ostače bez Vojvodine i Banata i što im još ostaje BEOGRASDSKO GUIVNO. Vučić bi nama HRVATIMA predlagao da se opametimo kada će se on opametiti i shvatiti da se njih Niko i ništa ne pita . Samo kada bi malo mUčnio sa svojom glavo nebi ovakovi GLUPOSTI nikada predlagao . ALI moramo ga malo i razumiti mora i nešto pričati i to uvijek o Hrvatima JER NEMA DRUGE TEME

VL
DU
Deleted user
07:33 15.01.2019.

Vucicu srbija se nikad nece opametiti zbog velikosrbske moljeviceve politike ....daleko vam kucerine od hrvtskih domova....

VL
ČI
čikaga
15:28 15.01.2019.

Ako se pažljivije promisli i analizira onda je jasno što znači ova poruka. Znači 1991. godinu.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.