Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U BEOGRADU

Vučić: Banda lopova i fašista odlučila je razoriti zemlju; Prosvjednici ga izvrijeđali kod izlaska

Foto: Screenshot/Twitter
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.03.2019.
u 17:51

Zamolio je svoje pristaše da ne dolaze u Beograd i ne sukobljavaju se s prosvjednicima za koje je rekao da ih ima "oko 450-500, ne više od toga".

Nikada neću odustati od borbe za pristojnu i modernu Srbiju, ali isto tako nikada neću popustiti pred fašističkim liderom Boškom Obradovićem i tajkunima i lopovima koji su unakazili našu Srbiju, poput (Dragana) Đilasa i (Vuka) Jeremića", poručio je u nedjelju srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u video izjavi iz zgrade Predsjedništva okružene tisućama prosvjednika.

Vučićeva izjava, u trajanju minute i pol postavljena je na društvenoj mreži Instagram oko 15,20 sati, dok su prosvjednici bili oko zgrade predsjedništva.

Srbijanski predsjednik kaže da se obraća "stotinama tisuća, milijunima ljudi" koje su pristaše "moderne, pristojne i normalne Srbije" i koji su zabrinuti za zemlju.

Zamolio je svoje pristaše da ne dolaze u Beograd i ne sukobljavaju se s prosvjednicima za koje je rekao da ih ima "oko 450-500, ne više od toga".

Ti ljudi "nisu nasilni", ali su nasilni oporbeni vođe, koji su "banda", rekao je Vučić.

"Nasilni su Boško Obradović, (Dragan) Đilas i (Vuk) Jeremić, banda lopova i fašista koja je odlučila razoriti zemlju", rekao je Vučić.

Ustvrdio je da "u svakom trenutku" može izaći iz zgrade Predsjedništva, ali to ne čini "samo zato" što ne želi da bilo tko bude ozlijeđen.

"Hoću da sačuvamo svaku srpsku glavu, svakog srpskog čovjeka, pa i onog kojega su fašisti i lopovi zaveli", rekao je Vučić.

"I zato nećemo nikada pristati na bilo kakve kompromise s nasilnicima i siledžijama, onima koji bi zemlju da razaraju. Ja sam ovdje i bit ću uvijek na svakom mjestu da se suprotstavimo nasilju, fašizmu i lopovluku", poručio je Vučić.

Na internetu se pojavila i snimka na kojoj se vidi kako Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva.

'Lažovčino jedna', 'Sram te bilo', 'Lažeš, lažeš...', dobacivali su mu prosvjednici dok je on, prije ulaska u automobil, poručio: 'Neće biti ništa od toga'.

Komentara 49

YU
YuBastards
18:06 17.03.2019.

Srbeki su bacali cvijece na tenkove koji su razarali Hrvatsku. Nesto se jako usmrdilo u zemlji dece cveca. Mozda prljava savijest i zasluzena karma?

Avatar mason
mason
17:58 17.03.2019.

Problem Srbijanaca je sto sad moraju sami sebi zaradit veceru.Nema vise poreza iz Hrvatske da od. Poreza zive.Lako je bilo dok su imali 7 kolonija.Sad imaju jos Vojvodinu koja ih hrani, ali nece dugo.

Avatar Eddie
Eddie
19:01 17.03.2019.

Od "mitomanisanja" u Glini, do pada u Beogradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije