Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susreo se s izaslanikom

Vučić se ogrnuo tradicionalnim nacionalnim čečenskim ogrtačem, dobio ga je na poklon od Kadirova

Aleksandar Vučić i Turko Daudov
Foto: Instagram
1/4
15.11.2022.
u 13:58

Turko Daudov je na početku razgovora prenio pozdrave šefa Čečenske Republike predsjedniku Srbije i srpskom narodu, a na kraju sastanka uručio Vučiću nacionalni ogrtač i kapu, istaknuvši da je "čvrstina Srba slična surovom karakteru gorštaka"

Ruski narod je za naš bratski narod, a stoljetna povijest je to više puta dokazala i rusko-srpski odnosi se ne mogu rušiti ni pod kakvim pritiskom, ocijenio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u razgovoru s izaslanikom čečenskog vođe Ramzana Kadirova, prenio je portal grozny-inform.ru.

Vučićev ured nije objavio priopćenje o tom sastanku, a Turko Daudov, predstavljen kao savjetnik šefa Čečenske Republike za arapske i muslimanske zemlje, naveo je i na Instagramu da se u ponedjeljak sastao sa srbijanskim predsjednikom, ilustrirajući to zajedničkom fotografijom s Vučićem.

Na fotografiji sa Daudovom Vučić je ogrnut tradicionalnim nacionalnim čečenskim ogrtačem, dok u ruci drži šubaru, darove dobivene od Kadirova koje mu je predao njegov savjetnik i izaslanik.

Daudov je na početku razgovora prenio pozdrave šefa Čečenske Republike predsjedniku Srbije i srpskom narodu, a na kraju sastanka uručio Vučiću nacionalni ogrtač i kapu, istaknuvši da je "čvrstina Srba slična surovom karakteru gorštaka", naveo je portal grozny-inform.ru.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov bliski je saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, a u ruskoj invaziji na Ukrajinu, koju Moskva naziva "specijalnom vojnom operacijom", bore se stotine čečenskih dragovoljaca.

VIDEO Zelenski iznio 'ukrajinsku formulu mira', obratio se na summitu G20: 'Rat se mora i može zaustaviti'

Komentara 34

CR
crocro
14:22 15.11.2022.

Svaka čast. Ovako trošiti novac iz fondova EU a istodobno ovako žestoko prkositi i provocirati birokraciju EU, može samo Vučić, jer da je u pitanju neki drugi političar koji bi sjedio na dvije stolice, EU bi ga već zdrmala i pitala ga na koju će stolicu sjesti. Ovakva EU posataje nevjerodostojna jer zemlja koja aplicira za članstvo u EU i istodobno prkosi, provocira i sjedi na tri stolice uz svakodnevni neposluh da se odreknu Rusije. Sada je Vučko EU opet jasno i u brk rekao na kojoj će stolici sjediti pa čak srdačno dočekuje i ruske priljepke i slika se u njihovim odorama. Ako sada EU ne odreže žilu koja srbiju napaja novcem EU, onda to nikada niti neće učiniti. Taj trojanski konj ne treba EU, koji bi bio izvorište svih opasnosti i nesigurnosti. Srbiju treba držati po strani sve dok njihov narod ne izađe na ulice i izabere proeuropsko vodstvo. A da li će se i kada to dogoditi, to je drugo pitanje. Za početak izolirati srbiju na minimalno 50 godina a sredstva za život neka im umjesto EU, sada daju Rusi, Čečeni s Kadirovim i ostala njihova braća. Ovo je pravi trenutak da ih se skine s jasala. Što još Vučić treba reći da EU birokracija to shvati ozbiljno?

PR
pravednik2
14:49 15.11.2022.

Ruski narod je za naš bratski narod - kaže Vučko jednom Čečenu. Opasne neke tablete on troši.

CE
centirion
14:26 15.11.2022.

Nema tamo nikog pametnog !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije