Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spomenuo i Gotovinu

Vučić o Šljivančaninu: 'Čovjek je odslužio kaznu. Što još treba učiniti? Da ga vežemo?'

05.10.2017.
u 22:08

Vučić je, na pitanje o prisustvu nekadašnjeg haškog osuđenika na otvaranju tvornice u Rumi, rekao da je Šljivančanin slobodan čovjek...

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Veselin Šljivančanin, koji je odslužio kaznu zatvora na koju je pred Haškim sudom osuđen za ratne zločine, došao u Rumu da ga pozdravi.

Vučić je, na pitanje o prisustvu nekadašnjeg haškog osuđenika na otvaranju tvornice u Rumi, rekao da je Šljivančanin slobodan čovjek, koji je odslužio kaznu, prenosi N1.

“Što hoćete, da ga vežemo, da ga ubijemo? Što vam smeta, je l' se miješa u politiku, da ga vežemo okovima, pitao je Vučić.

‘Pojavio se ispred da me pozdravi. Čovjek je odslužio kaznu, što još treba učiniti? I on i svi mi? A Gotovina će u Hrvatskoj biti predsjednik, ako to nekome zatreba’, zaključio je Vučić.

Komentara 160

Avatar unačelu
unačelu
22:16 05.10.2017.

Nisi ga vezo ni 91 ne moraš ni sada , stavi ga za premijera pa da ti ekipa iz vlade bude kompletna ko devedesetih.

NE
Neutralac
22:36 05.10.2017.

Sljivancanin = arogantni kriminalac, agresor i gubitnik ... - Gotovina = suprotnost ovom prvom i ponosni pobjednik

KR
kruti190
22:49 05.10.2017.

ratni zločinac i masovni ubojica se druži s četnikom, KAJ je tu čudno????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije