Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM U DAVOSU

Vučić: Molili su me da sjednem u prvi red, ali odbio sam. Nisam jadnik kojeg treba žaliti

Beograd: Predsjednik Vučić  sastao se sa specijalnim britanskim izaslanikom za Zapadni Balkan
Foto: Milos Tesic
1/4
19.01.2023.
u 20:31

Dodao je da nije bitno gdje je sjeo. "To nije poanta i da ćete se dopasti učitelju, ako sjedite u prvom redu – već je pitanje vašeg znanja“, rekao je Vučić

Fotografija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića s panela o Zapadnom Balkanu iz Davosa danas je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Naime, za vrijeme rasprave o izazovima s kojima se suočava Zapadni Balkan, srpski je predsjednik sjedio sam, iza drugih čelnika.

U izjavi za medije, Vučić je rekao da su ga molili da sjedne u prvi red, ali da on to nije htio, prenosi Nova.rs.

"Tamo sam birao sam gdje ću sjesti, i iako su me tri puta molili da dođem u prvi red, ja to nisam htio. Ali to je jedna od stvari koja mi je zabavna. Kada imate teške razgovore, i kada razmišljate o tome, za mene je to dio dobre zabave. Zašto? Pa kada vidite da politički protivnici nemaju ništa za reći o vašem radu, rezultatima, znanju jezika, onda misle da su se dočepali nečega, misleći da su svi površni kao i oni“, rekao je Vučić.

Dodao je da nije bitno gdje je sjeo. "To nije poanta i da ćete se dopasti učitelju, ako sjedite u prvom redu – već je pitanje vašeg znanja“, rekao je Vučić. Istaknuo je da nije „jadnik, bijednik i nesretnik“ kojeg treba žaliti.

"Smeta vam snažna Srbija i to što nisam dio čopora i što neću govoriti da su neki lideri luđaci. Ovdje je popularno reći da je Putin luđak, ovaj i onaj, ja u tome neću sudjelovati", poručio je Vučić.

VIDEO Zelenski: 'Nisam siguran je li Putin još uvijek živ'

Komentara 45

RB
Rastu Brojke
21:14 19.01.2023.

Koga briga za pojašnjenje. Ostati će upamćena samo slika magareće klupe :-)

IV
Ivan2304
21:18 19.01.2023.

Zato si sjedio kod Trumpa za pomoćnim stolićem.

TE
Templo
20:58 19.01.2023.

Jasno, tipocno srpski, svaki poraz oni pretvore i proslave kao pobjedu, od katastrofalnog poraza iz Kosovske bitke do istog takvog poraza u Oluji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije