Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET SE JAVIO

Vučić: Neću na more u Hrvatsku, hoću u Jasenovac. Tri puta sam tražio da odem

Aleksandar Vu?i? najavio šta se od no?as o?ekuje na Kosovu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
1/3
11.08.2022.
u 14:20

Vučić je, nakon susreta s mladim sportašima iz dijaspore, na pitanje novinara hoće li odgovarati ili šutjeti na sve napade iz Hrvatske oko obilježavanja Oluje rekao da ne vjeruje kakve gluposti i laži mora slušati, uključujući i to da je urednik Pečata Filip Rodić njegov propagandist.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije rekao je da ne zna što bi odgovorio Hrvatima na "provedenu hajku", a koji, kako je kazao, ubace "Vučić" što god da se dogodilo. Kazao je da je njegov grijeh, uz to što je želio položiti cvijet u Jasenovcu, i taj što je pokrenut postupak kojim se traži odgovornost za ubojice djece i starih na Petrovačkoj cesti, piše RTS.

Vučić je, nakon susreta s mladim sportašima iz dijaspore, na pitanje novinara hoće li odgovarati ili šutjeti na sve napade iz Hrvatske oko obilježavanja Oluje rekao da ne vjeruje kakve gluposti i laži mora slušati, uključujući i to da je urednik Pečata Filip Rodić njegov propagandist.

"Ne znam kako ih nije sramota da toliku lažu", rekao je Vučić i dodao da su to oni isti koji su rekli da je tukao nekoga u Petrinji, a tamo nikada nije bio. "Ajde da analiziramo što sam napravio, za što sam kriv. Strašan grijeh sam počinio što sam tri puta tražio da odem u Jasenovac. Još veći grijeh mi je što neću da idem k njima na more. Čekajte ljudi, kome smetam? Jesam li rekao ijednu ružnu riječ o bilo kome?" zapitao je Vučić i konstatirao da je sav njegov grijeh u tome što je, kako je rekao, želio otići u Jasenovac i položiti jedan cvijet.

Vučić kaže da je njegov drugi grijeh taj što je, kako kaže, "Vučić otvorio Oluju".

"Nisam ja to napravio, to je napravilo Tužiteljstvo! Tužiteljstvo za ratne zločine pokrenulo je istragu oko ubojstva starih i djece na Petrovačkoj cesti. Hoćete li da ubojice četvero djece prođu nekažnjeno?" naglasio je Vučić.

Komentara 88

PI
pivodavac
14:44 11.08.2022.

Vučko sjeti se svog govnarskog govora u Hrvatskoj Glini 1995 godine, pa sad ti je jasno zašto si nepoželjan u HR.

ME
MediciKM
14:29 11.08.2022.

Možeš jedino u Glinu, ponesi i gajbu pive.

TO
tonini
14:41 11.08.2022.

Pa bijo di u Glini i vika da je to Srbija. Odu u Prištinu ako imaš mu*a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije