Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi Hrvatske i Srbije
Povratak na članak

Vučić gubi kompas zbog Kosova, a ne Hrvatske

Nakon bure koju je izazvao usporedivši Hrvatsku s nacističkom Njemačkom, predsjednik Vučić dolio je ulje na vatru novim istupom

Komentari 116

PU
Pukovnik
08:17 08.08.2018.

Službeni četnici, Vučić i Nikolić, lezbejka, Slobin zamjenik Dačić, oboljeli od zika-virusa, Vulin. Pa to je pravi Rocky Horror Picture Show! Ima li tamo itko normalan?!

VL
OV
Ovozemaljski
08:27 08.08.2018.

Jedinstvena prilika za blokadu Srbije u svim poglavljima koji se doticu Hrvatske i prekid bilo kakvih odnosa! Šta je previše, previše je! Najveći gubitnik tu je srpski narod, ali večina ih to niti ne može razumijet pa će još zdušnije glasati za Vučića, tako da je vrijeme idealno za prekid svih odnosa sa Srbijom.

VL
PR
prajdali100
08:55 08.08.2018.

Vučića u BG zovu " psiho" !!!! Tip nije sav svoj, Zapad pritišće, Crkva pritišće a KOSOVO čeka.Na kraju će biti proglašen najvećim izrodom ikada.

VL
Avatar Trgovac
Trgovac
08:49 08.08.2018.

Hrvatska je pojam civilizacije za tu primitivnu zemljicu Srbiju.

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:11 08.08.2018.

Svi znamo dobro taktiku političara. Ako ti neide doma kako treba radi probleme vani. Juće Kosovo danas Hrvatska.

VL
Avatar heyhay
heyhay
08:12 08.08.2018.

što dalje od njh to bolje za nas

VL
ET
etrao
08:10 08.08.2018.

Uvesti vize ovim srboosmanlijama!

VL
PU
Pukovnik
08:28 08.08.2018.

Srbija nije nikakav problem. Sama se raspada. Bez srca, koljevke Kosovo, bez jednog oka, Crne Gore i ubrzo bez Sandžaka i Vojvodine. Dodatno za 30 godina je albanski natalitet ionako riješio sve srpske tegobe.

VL
Avatar Oneill
Oneill
08:30 08.08.2018.

Vi ste svi u Srbiji Psihički bolesni bolje je da ništo da govorite..Hrvatska je 🔝

VL
Avatar Trgovac
Trgovac
08:44 08.08.2018.

Četnička Srbija na hrvatskom Bliskom Istoku.

VL
VE
verakruz
09:07 08.08.2018.

Pi.zde hrvatske na vlasti sute, kao i uijek dosada. Ili kazu, necemo se spustati na njegov nico?!?! Vase je da branite Hrvatske interese, taman morali cistiti javni wc jezikom. To je vas posao, bijedni uhljebi na vlasti. Sta bi trebalo da nas smrdija napadne pa da se nas veleposlanik povuce iz smrdije??? Zasto se ne blokiraju na putu u EU dok nam barem ne vrate arhive??? U arhivama je sva istina, a istina jeste da nam ih oni nikad vratit nece dok ih ne blokiramo. Ili, se mnogi na vlasti u Hrvatskoj boje bas tih arhiva?

VL
MU
mulag
08:17 08.08.2018.

on je svoje reko

VL
DU
Deleted user
09:01 08.08.2018.

Zaboli nas za Vucica,on ima pravo da srbuje,tamo preko Drine! Milorad Pupovac,saborski zastupnik u Hrvatskom drzavnom saboru,koalicijski partner HDZ-a kog MI placamo - to pravo NEMA.Milorad Pupovac nema pravo da srbuje dok se hrani "ustaskim kunama"! Ako Pupovac drzi da je Oluja bila zlocin najbolje bi mu bilo da ode iz Hrvatske.Ja u takvoj "zlocinackoj zemlji ne bi zivio.

VL
Avatar MENSA
MENSA
09:17 08.08.2018.

Nikada se smije smetnuti s uma da je Vučić samo egzemplarni primjer onoga što velikosrpska ideja i ideologija znače i kako se "manifestiraju". Od objave Garašaninevog "Načertanija" 1844.g. nasilna, ekspanzivna i hegemonistička velikosrpska ideja i ideologija su temelj srpske politikeke spram susjednih zemalja i naroda. Zato YU nikada i nije mogla postati zajednicom ravnopravnih naroda nego je samo varirala u raznim oblicima "Srboslavije" i zato je kao tamnica naroda i morala da propadne! Lav je najopasniji kada je ranjen pa je tako i propast velikosrpske ideje kroz propast "Srboslavije" vrlo, vrlo krvava i nasilna i taj proces će završiti tek ulaskom, svih Srbiji susjednih država u NATO (uključujući naravno i Kosovo). Zadnji trzaj velokosrpske ideologije bit će pokušaj "pripajanja" Repulike Srpske Srbiji što bi moglo biti izvorište velikih problema i za Europu ali i za cijeli svijet. Također ne treba zanemariti i nelogičnu "ukomponiranost" Vojvodine u državne okvire Srbije što je nakaradnost nastala 1918., završetkom WWI .Pretpostavljam da će vremenom i u Vojvodini porasti (samo) svijest i želja da izađu iz kobnog srpskog "bratskog zagrljaja". Bilo kako bilo velikosrpska ideja je potaknula i početak WWI i kao neka vrsta "Male Rusije" predstavlja stalnu europsku i svjetsku sigurnosnu prijetnju. Bojim se da tome neće biti kraja dokle god se Srbija ne svede u svoje prirodne granice tj. u granice "Beogradskog pašaluka"!

VL
KO
koraknaprijed
08:37 08.08.2018.

Gubitnici kao Vučić znaju samo jednu stvar,GUBITI,izgubio je Krajinu,Kosovo slijedi Sandžak i Vojvodina,ali za "braću" srbe još uvijek najbolji lider,e pa hvala bogu i za nas je!

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
08:45 08.08.2018.

Netreba se uzbuđivati zbog Srba . Taj izmišljeni narod ( nekadašnji Hrvati ) , evolucijski je zaostao 500 godina za nama a njihov vožd ih vodi još “unatrag” . Svi narodi u evropi su imali svoje “crne dijelove “ povijesti što zbog osvajačkih ratova što zbog kolonijalizma pa tako i Hrvati koji su svjesni strahota Jasenovca ( u kojem je dokazano “samo” 1200 žrtava ) . Koliko god smo zla nanijeli nehrvatima , skupili smo hrabrosti i ispričali se . Jedini Srbi na svjetu negiraju svoje zločine a neki su se desili u jako bliskoj prošlosti . Nažalost civilizacijski kodeksi i dalje nisu prihvaćeni u toj državi koja će u idućim godinama vjerovatno postati još manja i sve nerazvijenija a za sve “nedaće “ će im biti krivi Hrvati . Treba ih ignorirati ali međunarodnoj zajednici konstantno objašnjavati da je laž i prevara sastavni dio srpske kulture .

VL
DA
dado56
08:46 08.08.2018.

Placa u srbiji prosjek 350-400 eur moj Vucicu probudi se ... o tome pricaj samo o tome ljudi ne zive od zraka ... tebi i tvojim poltronima je jedino preostalo stvaranje tenzija jer jedino tako ce te nastaviti pljackati srpski narod...

VL
DU
Deleted user
08:53 08.08.2018.

Pupovac je dokaz da su svi Srbi manje vise isti - politicki cetnici! Koga mi zavaravamo? 99% Hrvatski Srba sudjelovalo je u oruzanoj agresiji na Republiku Hrvatsku.I danas mrze zemlju u kojoj zive.Place im se kad vide sahovnicu,hrvatskog vojnika,kad cujuu drzavnu himu! To sve treba otjerati u tri PM! Zna se dobro tko je bio agresor a tko zrtva u ratovima devedesetih. Od Slovenije i Hrvatske,preko BiH,do Kosova.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
08:54 08.08.2018.

to što krelac "gubi" kompas nije problem, mene više zanima koja će biti reakcija vlade i HDZ-a.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
10:40 08.08.2018.

Vučić dobro zna da neće biti reakcija sa strane zvanične Hrvatske vlasti, zbog Pupovca. Plenki ide radije sa četnicima u koaliciju nego da izgubi vlast. Ma koalirao bi on i sa Hitlerom i Staljinom i Miloševićem i samim Sotonom, samo da ostane na vlasti. Odvratno! Koliko god možemo biti ponosni na naše sportaše, nogometaše, umjetnike (Oliver), toliko se moramo zgražati nad ovakvim političarima, koje ja ne bih nazivao "našim", ali na žalost jesu :-(

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.