Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE BITI NI ČLAN VLADE

Vučić: Ana Brnabić više neće biti srpska premijerka

Svečano otvaranje željezničke stanice Beograd centar u Prokopu
Foto: Milos Tesic
1/5
06.03.2024.
u 20:02

Dodao je kako ju je "on molio za nešto drugo, ali da je ona odabrala biti predsjednica Skupštine Srbije". Odluka je donesena nakon sastanka Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS).

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da će dosadašnja premijerka Ana Brnabić biti kandidatkinja za predsjednicu Skupštine Srbije, javlja Nova.rs. Odluka je donesena nakon sastanka Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS).

"Dakle, Ana Brnabić više neće biti predsjednica Vlade Srbije, kao ni član Vlade", kazao je Vučić novinarima. Dodao je kako ju je "on molio za nešto drugo, ali da je ona odabrala biti predsjednica Skupštine Srbije". Napomenuo je kako još uvijek nisu odlučili tko će biti mandatar za sastav nove Vlade Srbije. Naveo je kako je šef SNS-a Miloš Vučević predložio da se pričeka još 7-10 dana prije odabira i objave imena mandatara. 

Na sastanku je odlučeno i kako će SNS-ov kandidat za gradonačelnika Beograda na prijevremenim izborima biti Aleksandar Šapić. Vučić je istaknuo kako se govorilo i formiranju pokreta. "Pokret nije stvar koja se formira za izbore, ne pravimo ga da bi netko dobio jedno mjesto više ili manje u parlamentu ili vladi. Pred nama su geopolitički teška vremena", zaključio je. 

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Aktiviralo se klizište na Pantovčaku

Svečano otvaranje željezničke stanice Beograd centar u Prokopu
1/20

Komentara 5

Avatar PipiDugaBičva
PipiDugaBičva
20:38 06.03.2024.

Pazi ovu Livadicu, bot na privremenom radu u "inostranstvu" ahahaha

Avatar KalebJosua
KalebJosua
14:42 07.03.2024.

Šteta

LA
Lavandica
20:27 06.03.2024.

Ana više neće biti premijer Srbije,ali će biti predsednik Skupštine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije