Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak prijatelja

Vučić obećao Pupovcu dva milijuna eura za srpske centre

06.10.2017.
u 17:17

Vučić se danas sastao i s predstavnicima Srba s Kosova, poručivši kako je jedinstvo kosovskih Srba ujedno i "pitanje opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Srbija će pomoći obnovu i uređenje Srpskog doma u Vukovaru i Srpskog centra u Kninu s dva milijuna eura, najavio je danas srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Vučić se u Beogradu sastao s predsjednikom Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Miloradom Pupovcem i obećao pomoć u realizaciji te inicijative čelnika hrvatskih Srba.

Srbija je spremna o odnosima dviju država razgovarati s hrvatskim dužnosnicima i pomagati srpsku zajednicu u Hrvatskoj, priopćio je Vučićev ured.

Dvojica dužnosnika razgovarala su o položaju Srba u Hrvatskoj te političkim i gospodarskim odnosima Beograda i Zagreba.

Pupovac je istaknuo važnost unaprjeđenja odnosa dviju država u aktualnim regionalnim i političkim prilikama, te potrebu otvorenije i konkretnije međudržavne suradnje, stoji u priopćenju.

Vučić se danas sastao i s predstavnicima Srba s Kosova, poručivši kako je jedinstvo kosovskih Srba ujedno i "pitanje opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji".

Komentara 67

TO
toljaga22
18:53 06.10.2017.

plebki, jebali te jenki

PI
pipnicar
19:22 06.10.2017.

Pa valjda 2 miliona evra a ne dva milijuna eura

Avatar Moodleen
Moodleen
17:32 06.10.2017.

Ajde ljudi prebrojite kolko svaki dan na ovom antihrvatskom portalu ima članaka o srbijancima, srbijankama, susedu od severininog tasta,... te kaj je rekel jovo, kaj dušan... I nas stalno proglašava ustašama, sve nas normalne. Užas, to usred Hrvatske! Jel mi ko može preporučiti portal u kojem rade normalni, profesionalni novinari, a ne trofaznjaci? Hebem ti ja takvu slobodu medija, to treba ukinuti i u čorku, Ovacjasen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije