Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljen kandidat SDP-AM za gradonačelnika Zadra

Vučetić: Zadrom 30 godina vladaju barbari, a Kalmeta je endogeni prebjeg

Frane Šarić
16.02.2021.
u 10:35

Mi smo pred izazovom umjetne inteligencije, a među vladajućima manjka elementarne inteligencije, govori

Marko Vučetić kandidat je SDP-a i Akcije mladih za gradonačelnika Zadra.

– Želim predstaviti viziju umjesto iluzije jer je Zadar danas besmislena kopija kojoj su oduzete emocije. Stoga sam se motiviran ljutnjom kandidirao. Grad Zadar izabrao je nedavno Mercedes za propali nogometni klub umjesto linearnog akceleratora za zdravlje građana koji sami skupljaju novac. Želim motivirati građane koji žele da Zadar bude solidaran. Mi smo pred izazovom umjetne inteligencije, a među vladajućima manjka elementarne inteligencije. Ovdje barbari 30 godina vladaju i to treba promijeniti. Moja kampanja je pod motom "srce za Zadar" i mi se identificiramo s dicom zadarskom i trebamo se okrenuti budućnosti. O lokalnim izborima ovisi hoće li se onkološki bolesnici liječiti u Splitu ili u Zadru. Mi na ovim izborima očekujemo pobjedu i za grad. Kalmeta je istrošen političar koji je endogeni prebjeg i koji u političkom smislu više ništa ne znači, a njegovi posilni upravljaju Zadrom. Ovo je antihadezeovska koalicije. U Zadru se na ovim izborima odlučuje i o sudbini Andreja Plenkovića – rekao je Marko Vučetić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zadra.

Ante Rubeša iz Akcije mladih rekao je da je ovo nadstranačka priča. Danijel Radeta iz SDP-a je rekao da u nadstranačkoj priči ima mjesta za još neke stranke i kandidate koji će se suprotstaviti lošoj politici Zadra.

Komentara 50

Avatar grbadeva
grbadeva
11:14 16.02.2021.

niti jedan grad u samostalnoj Hrvatskoj ni upola nije napredovao kao Zadar. A tek kakvu je nevjerojatnu perspektivu dobio ulaganjem više stotina milijuna € u izgradnju Gaženice bliska budućnost će pokazati. Usuđujem se vjerovati da će Zadar relativno brzo biti naš Monte Carlo.

VA
varto
11:24 16.02.2021.

akcija mladih sa parolama iz prošlog stoljeća u stilu šumskih razbojnika....koji oksimoron.A još veći moroni su oni koje će ovoj dječurliji dat pokoji glas,nisu sposobni čuvati ni dvije stolice u zaključanoj sobi.

SP
Sparks18
11:21 16.02.2021.

Kako to Zadar slabo napreduje ako se sve više novih stanovnika doseljava, nezaposlenost niska, najviše od većih gradova iskoristili novac od EU. sto onda reći za Split, Rijeku i Osijek gdje svake godine opada broj stanovnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije