Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kovač o Plenkoviću:

'Vrlo je nervozan i malo u strahu od gubitka radnog mjesta predsjednika stranke'

Miro Kovač
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
03.03.2020.
u 14:37

Kovač smatra da bi se aktualni predsjednik HDZ-a trebao ispričati svim članovima nakon izjave kako jedan član stranke nije relevantan ili da je njegovo mišljenje "bitno kao mišljenje jednog Finca"

Kandidat za predsjednika HDZ-a Miro Kovač poručio je danas da bi se njegov protukandidat na unutarstranačkim izborima Andrej Plenković trebao ispričati članovima HDZ-a za omalovažavanje i nazivanje irelevantnim.

"Moj protukandidat je vrlo nervozan i malo u strahu od gubitka radnog mjesta predsjednika stranke. Ja to razumijem, onda izmišlja neke stvari, ja ga pozivam da bude racionalan i da ne bude u sukobu misli. Još se nije ispričao biračima i članovima stranke za najlošiji izborni rezultat HDZ-a od kada postoji, na europskim izborima, i za poraz na predsjedničkim izborima", rekao je Kovač  na marginama međuparlamentarne konferencije o zajedničkoj i sigurnosnoj i vanjskoj politici EU-a i objavio na svojoj facebook stranici.

Kovač smatra da bi se aktualni predsjednik HDZ-a trebao ispričati svim članovima nakon izjave kako jedan član stranke nije relevantan ili da je njegovo mišljenje "bitno kao mišljenje jednog Finca". Ta je izjava bila upućena meni, ali je poruka cjelokupnom članstvu, ocijenio je. Ponovno  je pozvao Plenkovića na sučeljavanje na kojem bi trebali razmijeniti ideje o budućnosti HDZ-a, pa da građani vide tko je bolji.

U vezi eskalacije migrantske krize, Kovač drži da treba što prije donijeti odluku da se Hrvatska vojska uključi na vrijeme.

"Trebamo pomoći Grčkoj i Bugarskoj. Ne može biti prihvatljivo da Turska ucjenjuje EU puštanjem migranata na europski teritorij. Razgovarati da, ucjene nikako. Ako budemo reagirali brzo i učinkovito onda ne očekujem ponavljanje scenarija iz 2015. godine", rekao je.

Komentara 7

DU
Deleted user
15:28 03.03.2020.

Joj kako ćeš izgubiti izbore Kovaču , Plenković će obrisati pod s tobom, a nakon toga možeš si tražiti drugu stranku jer nakon ovakve retorike i nije ti mjesto u HDZ- u. Srami se svojih riječi , pa to ni oporba ne koristi takve riječi pune osvete i mržnje, a što se tiče izbora Plenković nije izgubio ni jedne

KR
kronika20
16:02 03.03.2020.

Jadnici koji slijede Kovača, koji ne shvaćaju da je to iskompleksirani gubitnik

Avatar Croatino
Croatino
16:57 03.03.2020.

Blago onoj kuci koju Kovač zaobidje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije