Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedna prognoza

Na Kvarneru pljusak, u Gospiću snijeg, a u Osijeku 19 stupnjeva

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
11.03.2018.
u 22:04

Na početku tjedna bit će kišovito u cijeloj zemlji. Najniža dnevna temperatura bit će između 6 i 11 stupnjeva

Više temperature zraka i toplije vrijeme uz malo kiše, prognoza je za iduće dane prema kartama Državnog hidrometeorološkog zavoda. Temperature će pasti u subotu kada je, primjerice, za Zagreb prognozirano maksimalno osam stupnjeva.

Do tada će dnevni “maksimalac” ovog tjedna u metropoli biti dvostruko veći i kretati se između 14 i 16 Celzijevih stupnjeva, a od utorka bit će naoblake i mogućnosti povremene slabe kiše. Bez kiše neće biti ni u Dalmaciji, dok će na Kvarneru biti riječ o obilnijim padalinama na početku tjedna. Za Slavoniju su prognozirane više temperature, do 19 Celzijevih stupnjeva u Osijeku, ali također uz povremenu slabiju kišu kroz cijeli tjedan.

Idući vikend, prema prognozi DHMZ-a, čeka nas zahladnjenje, odnosno pad temperature, tako da se ponegdje najniže temperature ponovo spuštaju ispod nule. Tako se za iduću subotu u Gospiću ponovo prognozira snijeg. Tjedan svakako počinje kišovito u cijeloj zemlji, ponegdje s obilnijim pljuskovima, kao što prognoza najavljuje za Rijeku, a u Slavoniji i Dalmaciji mogući su i lokalni jači pljuskovi te grmljavina. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 14 do 19 Celzijevih stupnjeva, a najniža između 6 i 11. U ovom tjednu najviše suhog i sunčanog vremena prema prognozi slijedi u središnjoj Hrvatskoj. 

1/35

Komentara 4

DU
Deleted user
22:19 11.03.2018.

Pa kad je regija tolko zastupljena na portalu V.L. bio bi red da se kaže pada li još uvek kiša oko Kragujevca !

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:09 11.03.2018.

Bravo Osijek ( Osijek nikada neće biti Ocek ) !

Avatar Thc
Thc
23:01 11.03.2018.

Umjereno do znatno pretezno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije