Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

I danas moguće grmljavinsko nevrijeme, izdana žuta upozorenja

Kiša
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
10.06.2015.
u 07:46

Meteoalarm je zbog opasnosti od grmljavinskog nevremena izdao žuto upozorenje za regije Gospića, Knina i Osijeka

Danas će u većini krajeva biti pretežno sunčano, ali su uz više oblaka mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi s grmljavinom, javlja DHMZ.

Meteoalarm je zbog opasnosti od grmljavinskog nevremena izdao žuto upozorenje za regije Gospića, Knina i Osijeka. Najveća vjerojatnost pljuskova je u gorju i unutrašnjosti Dalmacije, te osobito u Slavoniji gdje grmljavinski pljuskovi ponegdje mogu biti izraženiji.

Vjetar će u unutrašnjosti biti većinom slab. Na Jadranu će puhati slaba i umjerena, podno Velebita ujutro i jaka bura, a poslijepodne jugozapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će se kretati od 26 do 31 Celzijevih stupnjeva, a u gorju i malo niža.

U četvrtak će biti pretežno sunčano i toplije, a poslijepodne su u unutrašnjosti mogući rijetki pljuskovi s grmljavinom, posebice u gorju, unutrašnjosti Dalmacije i Slavoniji. Vjetar će biti većinom slab, na Jadranu poslijepodne do umjeren jugozapadnjak i sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura uglavnom će se kretati od 13 do 18, na Jadranu od 19 do 24, a najviša dnevna između 27 i 32 Celzijevih stupnjeva.

>> Meteoalarm izdao upozorenja: Evo gdje je danas moguće grmljavinsko nevrijeme!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije